Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Надбавки педагогічним працівникам виплатять з місцевого бюджету.
 
20-01-2010, 20:47  Економіка

Надбавки педагогічним працівникам виплатять з місцевого бюджету.

 
Надбавки педагогічним працівникам виплатять з місцевого бюджету.



Житомирському губернатору Забелі доведеться доплачувати вчителям з місцевого бюджету.


Міністерство освіти і науки України просить регіональну владу виплатити зарплату педагогам за підсумками січня з урахуванням 20-відсоткової надбавки. З відповідним листом Міносвіти звернулося до голови Ради Міністрів Автономної Республіки Крим, голів обласних, Київської та Севастопольської міських державних адміністрацій.

У міністерстві нагадують, що, згідно з постановою Кабінету Міністрів України N1130, з 1 січня 2010 педагогам встановлено надбавку в розмірі 20% посадового окладу (ставки заробітної плати), повідомляє ForUm.

Вказана надбавка встановлена для «вчителів, вихователів загальноосвітніх навчальних закладів, викладачів і майстрів виробничого навчання професійно-технічних навчальних закладів та вищих навчальних закладів І-ІІ рівнів акредитації державної і комунальної форми власності, керівникам і заступникам керівників зазначених закладів, посади яких віднесені до посад педагогічних працівників ».

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!