Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » ТМ «Руден» : «Наша якість - Ваше здоров'я»
 
2-02-2010, 17:44  Економіка

ТМ «Руден» : «Наша якість - Ваше здоров'я»

 
'ТМ

Більшості жителів міста Житомир і Житомрської області не з слів, а з власного досвіду, знайомий смак кондитерських виробів ТМ"Руден". Солодощі від цього виробника користуються широким попитом,придбати їх можна як у фірмових магазинах, так і в торгівельній мережі міста та області.

ТОВ «Нива-Експо» (ТМ Руден) було створено 27.08.2003 року на базі Черняхівського хлібозаводу, який досить довгий період не працював і був визнаний банкрутом. За радянських часів підприємство славилося високоякісним вівсяним печивом. Проте зі зміною власника залишилася незмінною технологія виробництва, за основу було взято виробництво товару найвищого гатунку.
На підприємстві було проведено роботи по відновленню та реконструкції обладнання, налагоджено роботу двох машиноліній по виготовленню печива. Перші кілограми продукції новостворене підприємство почало випускати 11 листопада 2003 року, із цього часу почалася нова віха в історії підприємства. Було відроджено традицію випуску класичного вівсяного печива, а згодом розширено асортимент виробництва до 9 видів, а саме: вівсяне з маком, з родзинками, горіхом, кунжутом, кокосом, шоколадом, пісне, вівсяний малюк та вівсяний малюк зі згуще¬ним молоком.

В 2004 році підприємство реєструє торгову марку «Руден» з девізом «Наша якість - Ваше здоров'я», де за основу береться виготовлення продукції з високоякісної сировини.

За рокі роботи підприємство постійно розширює напрями своєї діяльності, розпоча¬ло виготовлення пісочного печива, якого сьогодні виробляється біля 110 видів, а також популярних цукерок «Пташечка» та «Пташине молоко». Але і це ще далеко не все: аби забезпечити подальший розвиток в умовах насиченого ринку, аби задовольнити зростаючі вимоги споживачів, ТМ «Руден» постійно вдосконалює випуск цих виробів й започатковує нові різновиди.
'ТМ


За цей період створено сучасну виробничу базу із власною лабораторією, працездатний колектив, часткову власну торгову мережу, імідж виробника і торгову марку.

На підприємстві в середині 2008 року введено у експлуатацію дві машинолінії по виробництву печива, що дало змогу збільшити виробничі потужності.

ТОВ «Нива-Експо» (ТМ «Руден») має широкий ринок збуту печива. На сьогодні продукція представлена в Житомирській, Київській, Івано-Франківській, Хмельницькій, Львівській, Тернопільській, Закарпатській, Волинській, Полтавській областях.

Підприємство стало переможцем Почесної нагороди за високу якість продукції Торгово-промислової палати України і Житомирської Торгово- промислової палати; лауреатом III Всеукраїнського комплексу «Молодий підприємець року».
На підприємстві повністю відсутня заборгованість по заробітній платі та платежах до бюджету, відсутня дебіторська та кредиторська заборгованість. Серед перспективних планів розвитку: розширення виробництва, нарощення обсягів продукції, розвиток підсобного господарства, освоєння нових ринків збуту продукції, подальша модернізація виробництва.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!