Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Не платиш за комунальні послуги? Готуйся. У тебе заарештують квартиру і машину.
 
21-02-2010, 11:48  Економіка

Не платиш за комунальні послуги? Готуйся. У тебе заарештують квартиру і машину.

 
Не  платиш за комунальні послуги? Готуйся. У тебе заарештують квартиру і машину.


Не платиш за комунальні послуги? Готуйся. У тебе заарештують квартиру і машину.

Тепер київська влада придумали нову схему для боротьби з боржниками, повідомляють фахівці Socmart. Чи не скористаються наші ЖЕКи прикладо київських колег?

На мешканців, що мають заборгованість, ЖЕКи будуть подавати позови до суду. Якщо ЖЕКи виграють, тоді виконавча служба буде подавати дані в прикордонну службу, ДАІ та ОВІР. А ті в свою чергу зможуть заарештувати їх машини і квартири.

На практиці це буде виглядати так: ЖЕКи будуть подавати позови до суду, і просити обрати певну міру покарання. Якщо арешт на квартиру або машину, то власник з майном не зможе проводити будь-яких операцій (ні виписувати довіреність, ні продавати). Також можуть вибрати й інші міри покарання, наприклад: заборонити виїжджати за кордон і не видавати закордонний паспорт. Борг може бути реструктуризований, якщо боржник неплатоспроможний, запевняють у мерії. Це означає що боржнику доведеться виплачувати борг по частинах у визначений термін.
'Не


У Держприкордонслужбі України сказали що вони готові співпрацювати з мерією. «У нас уже були випадки, коли ми не випускали злісних боржників за кредитом або неплатників аліментів», заявила Ольга Перехрест, начальник прес-служби Держприкордонслужби.

У ДАІ також готові співпрацювати з мерією. "Якщо суд вирішить, природно, ми це виконаємо" заявили вони.



За матеріалами zavtra.com.ua

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!