Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Талісмани Євро-2012: два близнюки-супергероя
 
16-11-2010, 13:58  Євро 2012

Талісмани Євро-2012: два близнюки-супергероя

 
Сьогодні у Варшаві презентували двох футболістів-близнюків - талісмани чемпіонату Європи з футболу, який в 2012 році пройде на полях України та Польщі. Польський футболіст одягнений в білу футболку та червоні шорти, а український - у жовту футболку і сині шорти. Зачіски обох близнюків також виконані в національних кольорах.

Талісмани Євро-2012: два близнюки-супергероя



Церемонія презентації символів Євро-2012 пройшла в Польському національному театрі за участю виконавчого директора UEFA Events SA Девіда Тейлора і директора турніру Мартіна Каллена.

Розробкою талісманів континентальної першості займалася всесвітньо відома компанія Warner Bros, яка також брала участь у створенні символів двох попередніх чемпіонатів.

«Трікс і Фліксом в 2008-му році і талісман Євро-2004 є також творіннями Warner Bros. - Творців, наприклад, кролика Багсі. На мою думку, наші талісмани мають щось від попередніх. Вони також є супергероями », - розповів спікер МОК« Євро - 2012 Польща »Юліуш Глускі.

За його словами, УЄФА врахував побажання польської та української сторони щодо виду символів Євро-2012. «Польські традиція і культура в деякій мірі схожі на українські, але створення талісмана, який би відповідав обом культурам є нелегким завданням. Втім, вважаю, що нам це вдалося », - підкреслив Глускі.

Тепер відомо, що ім'я талісмана чемпіонату виберуть жителі Україні та Польщі. Для цього буде проведено відповідний конкурс.

Інформаційний центр «Україна-2012»

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!