Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Половина коштів на Євро-2012 виводиться в офшори
 
29-12-2010, 23:25  Євро 2012

Половина коштів на Євро-2012 виводиться в офшори

 
Юлія Тимошенко буде вимагати від Генпрокуратури проведення розслідування фактів нецільового використання бюджетних коштів на фінансування будівництва комплексу "Олімпійський". Про це вона заявила журналістам перед допитом, повідомляє сайт Тимошенко, пише "Українська правда".

Половина коштів на Євро-2012 виводиться в офшори



"Сьогодні Євро-2012, як і всі будівельні проекти, які так анонсуються по каналах телебачення, використовуються і Януковичем, і урядом для того, щоб під шумок таких будівельних проектів від 20 до 30, а іноді і більше відсотків заробляти" відкатів "з Державного бюджету ", - сказала Тимошенко.

Тимошенко має намір передати Генпрокуратурі відповідну заяву, в якій наводяться приклади будівництва аналогічних проектів в інших країнах, зокрема реконструкції стадіону в Німеччині.

"Як екс-прем'єр-міністр я стверджую, знаючи дуже добре об'єкт НСК" Олімпійський ", що для того, щоб його побудувати, досить 2 мільярдів гривень, 4,5 мільярда - не потрібні. Я ставлю до відома Генпрокуратури, що якраз половина грошей, які сьогодні виділяються на Євро-2012, йде на приватні офшорні рахунки, які виводяться на Кіпр і інші офшорні зони, і як наслідок - бюджет позбавляється таких грошей ", - підкреслила вона.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!