Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирі фан-зону Євро-2012 розташують на території ТРЦ «Глобал»
 
15-11-2011, 19:42  Євро 2012

У Житомирі фан-зону Євро-2012 розташують на території ТРЦ «Глобал»

 
Виконавчий комітет Житомирської міської ради має намір організувати фан-зону Євро-2012 на території ТРЦ «Глобал», загальною площею 10 тис. кв. м.

У Житомирі фан-зону Євро-2012 розташують на території ТРЦ «Глобал»



Про це заявлено в проекті рішення виконкому, опублікованому на офіційному сайті мерії 15 листопада: «Про Влаштування« фан-зони »та« зон гостинності »ЄВРО-2012 в м. Житомирі».

Зона буде діяти з червня по липень в рамках проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи з футболу Євро-2012.

Управлінням транспорту та зв'язку, комунального господарства, житлового господарства, департаментом власності та ринкового регулювання, КП «Інспекція з благоустрою м. Житомира» буде доручено провести перевірки інфраструктурних об'єктів на території міста Житомира та оцінити їх реальний стан біля автодороги Житомир-Київ.

Зокрема: зупинок громадського транспорту, комплексів відпочинку для водіїв і автотуристів, громадського харчування, магазинів, громадських туалетів, душових, станцій технічного обслуговування, автозаправних комплексів, мотелів, готелів із зазначенням місць їх розташування на карті-схемі міста Житомира.

Ряд управлінь міської ради спільно з міськими організаціями будуть розробляти комплекс послуг для туристів, з оформленням зовнішньої реклами, інформаційних таблиць, карт, довідників та сувенірної продукції.

Крім цього в Житомирі на базі місць громадського харчування будуть сформовані «зони гостинності», де можна буде переглядати футбольні матчі Євро-2012.

Обслуговувати туристів у фан-зонах, «зонах-гостинності» і на туристичних маршрутах будуть житомирські студенти-волонтери, яких обиратиме ЖДУ ім. І. Франка та Житомирський міський центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!