Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирській області німецька компанія займатиметься обробкою сировини для пива
 
22-07-2010, 10:00  Господарство

У Житомирській області німецька компанія займатиметься обробкою сировини для пива

 
Німецька компанія Hopsteiner GmbH (м. Майбург) відкрила в Чуднівському районі Житомирської області своє представництво - ТОВ "Хопштайнер Україна". Представництво буде займатися, в основному, контролем та забезпеченням діяльності запущеного днями в області нового гранулятора хмелю, - повідомляє УНІАН.

У Житомирській області німецька компанія займатиметься обробкою сировини для пива



Уточнюється, що нове представництво відкрито в селі Карпівці Чуднівського району. У ньому працює кілька десятків людей.
Гранулятор вирішить проблему виробництва в області гранул з хмелю (гранулюють хміль житомирське ВАТ "Украхміль", але зараз його обсягів недостатньо для потреб регіону). При переробці хмелю з різним вмістом альфа-кислот - важливим компонентом при варінні хмелю - пристрій видає гранулу зі стабільним показником. Також гранульований хміль краще зберігається, не втрачаючи своїх властивостей. Точні обсяги виробництва гранул гранулятори не уточнюються через комерційної таємниці.

Як повідомили в Житомирській облдержадміністрації, питання розвитку хмелярства на Житомирщині є одним з пріоритетних для влади регіону. Проблемним питанням тут є реалізація вирощеної продукції на вітчизняному ринку.

У Житомирській області німецька компанія займатиметься обробкою сировини для пива



Більше 330 тон хмелю торішнього врожаю так і не знайшли свого покупця. Так, в Олевському районі Житомирської області 23 сільгосппідприємства різних форм власності займаються вирощуванням цієї культури. У їх обробці знаходиться 289 га земель. З минулого року залишилося понад 100 тон непроданої сировини.

За матеріалами Житомир.info

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!