Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » МХП тимчасово заборонили постачання продукції в РФ
 
22-10-2010, 13:36  Господарство

МХП тимчасово заборонили постачання продукції в РФ

 
Федеральна служба з ветеринарного і фітосанітарного нагляду (Россільгоспнагляд) тимчасово заборонила з 4 листопада цього року найбільшому українському виробнику курятини ВАТ «Миронівський хлібопродукт» (МХП, ТМ «Наша ряба») поставляти продукцію на російський ринок.

0



Як повідомляє «Інтерфакс-Україна» з посиланням на прес-службу Россільгоспнагляду, заборона введена через виявлення в продукції українського виробника лістерій (паличкоподібні бактерії).
Нагадаємо, що Россільгоспнагляд з 1 липня 2010 року зняв обмеження, які діяли майже п'ять років на ввезення у Росію з України м'яса птиці, інкубаційних яєць, живої птиці. При цьому право на експорт своєї продукції в РФ мають тільки атестовані Россільгоспнаглядом підприємства.
У підсумку дозвіл на постачання продуктів до Росії з 1 липня 2010 року отримало ТОВ «Елітекс» (Донецьк), м'яса птиці і сирих птахопродуктів - птахофабрика «Снятинська Нова" (Снятин Івано-Франківської обл.) І Миронівська птахофабрика (Черкаська обл.).

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!