Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Аграрії Житомирської області отримали 2,7 млн. дотацій для виробництва цукру.
 
30-11-2010, 01:37  Господарство

Аграрії Житомирської області отримали 2,7 млн. дотацій для виробництва цукру.

 
Про це повідомили в головному управлінні агропромислового розвитку Житомирської облдержадміністрації.

Уточнюється, що ці кошти отримано областю у зв'язку з наказом Мінагрополітики України від 11 жовтня 2010 року № 634 «Про затвердження розподілу використання у 2010 році коштів Стабілізаціооного фонду для державної підтримки виробництва продукції рослинництва».

Також уточнюється, що ці гроші сільгосппідприємствам області направлять в якості виплати дотацій на вирощування цукрових буряків для виробництва цукру.

Ці кошти назване управління вже перерахувало до управління державних казначейств тих районів, де вирощують цукрові буряки. (Андрушівський, Житомирський, Попільнянський).


Аграрії Житомирщини залучили 44 млн. грн. кредитів

У Житомирській області в січні-жовтні 2010 року сільгосппідприємствами освоєно майже 19 млн. грн. коштів державного бюджету та залучено 44 млн. грн. кредитних ресурсів.

Про це сьогодні повідомили в Головному управлінні агропромислового розвитку Житомирської облдержадміністрації.

Зазначена сума надходжень з держбюджету втричі менше аналогічного торішнього показника.

Також відзначається, що на кінець листопада п. р. в області під урожай наступного року проведена оранка грунту на зяб на площі в 264,4 тис. га, що на 16 тис. га більше, ніж рік тому.

Також сільгосппідприємствами на зазначену дату засипано 22,4 тис. тон насіння ярих зернових культур, з них доведено до посівних кондицій 10,7 тис. тон, або 44% від потреби.


ДОВІДКА: У Житомирській області на даний момент працюють більше 100 інвесткомпаній. Вони орендують 257 тис. га орної землі, що становить 50,6% від орендованих земель.
За матеріалами «Журнал Житомира»

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!