Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирі супермаркети та магазини незадоволені продукцією «Золотого короваю»
 
20-01-2011, 23:22  Господарство

У Житомирі супермаркети та магазини незадоволені продукцією «Золотого короваю»

 
Керівники житомирських супермаркетів і магазинів, заявляють, що незадоволені якістю і ціною хлібобулочних виробів підприємства «Золотий коровай».

У Житомирі супермаркети та магазини незадоволені продукцією «Золотого короваю»



Про це стало відомо під час наради з керівниками сфери торгівлі та громадського харчування Житомира.

Мер Володимир Дебой наголосив, що хоче, щоб торгові заклади міста співпрацювали з усіма підприємствами, які виготовляють продукти харчування в Житомирі, в тому числі і з «Золотим короваєм».


Як зазначила директор мережі супермаркетів «ЕКО» у Житомирі Тетяна Дацюк, ціна продукції підприємства «Золотий коровай» дорожче, ніж у виробників у Новоград-Волинському і навіть в Рівному, тому доводиться замовляти хліб в інших містах. За її словами, якість продукції заводу поступається конкурентам.

Керівники інших торговельних закладів також заявили, що умови «Золотого короваю» за термінами оплати дуже жорсткі, і це не вигідно.
У свою чергу директор підприємства «Золотий коровай» Володимир Харківський сказав, що підприємство переживає не найкращі час, оскільки раніше працювало три заводи, а зараз лише один. Також він зазначив, що завод готовий йти на поступки.

«Звичайно, можна говорити про жорсткі умови роботи з супермаркетами, але на це є свої причини. Я не хочу обговорювати цю тему. Скажу так, я як керівник підприємства готовий йти на поступки, що стосується ціни на вхід, маркетингових послуг і розумних відстрочок платежів », - сказав директор підприємства.

Крім того, він відмітив, що для поліпшення якості продукції заводу (мається на увазі більш тривале збереження хліба і т.д.) є тільки один метод - це використання різних хімічних добавок.

«Сьогодні моя принципова позиція, і позиція наших виробничників - ніякої хімії. У нас жоден продукт не проводитися з хімічними добавками. Люди ж розуміють, що якщо хліб великий легкий і дешевий - він не натуральний »- сказав Володимир Миколайович.


За матеріалами Житомир.info

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!