Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Вивіз будівельних відходів та сміття
 
16-05-2011, 12:03  Господарство

Вивіз будівельних відходів та сміття

 
Якщо вам потрібно виконати різноманітні послуги з вивозу сміття, а саме, вивезення будівельного сміття, оренда, придбання контейнерів, вивіз сміття газеллю, очищення території і будівельних площ, вивезення побутових відходів, вивезення промислових відходів, вивезення ґрунту, снігу, звертайтеся в компанію АНТА СПЕЦТРАНС.


Вивіз будівельних відходів та сміття



Стан підприємств і громадських дворів нашого міста у чистоті, періодичний вивіз сміття - це гарний настрій, відмінне здоров'я нас самих і оточуючих нас людей. Це актуально саме зараз, тому що екологічна ситуація в країні, і в усьому світі несприятлива, тому кожен керівник, який думає про завтрашній день, зобов'язаний забезпечити вивіз сміття. Чистота на робочому місці і в кожному дворі, своєчасний вивіз сміття - це інвестиції в екологію . Через погану екологію люди постійно хворіють - це погані працівники, а мабуть всім потрібні хороші спеціалісти.

Підприємство АНТА Спецтранс має колосальний досвід роботи з вивезення сміття, готове запропонувати клієнтові сервіс високої якості. Потужні сучасні контейнеровози і сміттєвози, вивезення здійснюється по заздалегідь побудованому графіку. У спірних ситуаціях, компанія йде на зустріч клієнту і вирішує спірне питання на його користь.

Будівельна індустрія виробляє певний об'єм сміття (результат ремонтних і будівельних робіт). Для забезпечення безперервного будівельного циклу, чистоти і просторості будмайданчика, необхідно здійснювати такі роботи як вывоз строительного мусора. У процесі роботи, АНТА Спецтранс регулює кожне завдання індивідуально (обсяг і потреби у вивезенні відрізняються у кожного клієнта). Маючи автопарк сміттєвозів різної потужності і вантажопідйомності, вони можуть вивозити і великі об’єми сміття, і 1-3 мішка з будівельним сміттям з квартири (від локальних робіт у квартирі).

Також в компанії є базові відпрацьовані рішення, по вивозу сміття під час і після ремонтних робіт. Робітники, в разі потреби, самі пакують будівельне сміття, є вантажники, які донесуть його до контейнерів, газелі або сміттєвоза. Також компанія має повний пакет дозволів, які ліцензують роботи з вивезення будівельного сміття, узгодження з центрами по утилізації і полігонами на нейтралізацію і ввезення сміття, дозвіл на роботу з небезпечними відходами, обережний підхід до утилізації.
Звертайтеся в компанію АНТА Спецтранс і проблеми з вивезенням сміття будуть вирішені швидко і на найвищому рівні.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!