Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Рижук прослухав лекцію на тему: «Штучне запліднення великої рогатої худоби»
 
26-05-2011, 21:06  Господарство

Рижук прослухав лекцію на тему: «Штучне запліднення великої рогатої худоби»

 
Голова облдержадміністрації Сергій Рижук взяв участь у семінарі з організації літньо-табірного утримання худоби та заготівлі кормів.

Рижук прослухав лекцію на тему: «Штучне запліднення великої рогатої худоби»



Науково-практичний семінар відбувся сьогодні 26 травня на базі сільськогосподарського підприємства Романівського району.

Учасники семінару оглянули поле посіву трави грястиці збірної. Керівник господарства Олексій Степанюк розповів про організацію кормозаготівлі, косіння і збирання трав, заготівлі сіна, про кормозбиральну техніку.

Ознайомившись із випасом корів, Рижук разом з учасниками семінару дізнався про організацію літньо-табірного утримання корів - випас з електропастуха, штучного осіменіння, охорони тварин, доїння, побутові умови, догляд за пасовищем.

Гостей ознайомили з експозиціями виставок засобів механізації тваринницьких ферм, доїльного обладнання, штучного осіменіння великої рогатої худоби глибоко замороженої спермою, засобів захисту тварин на пасовищах, засобів захисту рослин від бур'янів, шкідників і хвороб.

Виступивши на пленарному засіданні, Сергій Рижук сказав: «Давайте будемо господарювати на землі, а не сподіватися на інвестора. Потрібно допомогти селянину, дати йому невеликий кредит. Що б ми не робили, повинні думати про селянина, про те, щоб забезпечити нормальне, спокійне, заможне життя людям ».
За матеріалами «Журнал Житомира»

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!