Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Бердичеві повертається до життя машинобудівна галузь
 
2-06-2011, 20:34  Господарство

У Бердичеві повертається до життя машинобудівна галузь

 
Життя налагоджується?

У Бердичеві повертається до життя машинобудівна галузь



Місто Бердичів кілька років тому по праву міг називатися промисловим гігантом, оскільки на всю потужність працювали знамениті на всю країну заводи. На жаль, більшість з них не дожили до наших днів, збанкрутували в період розвалу і так і не зуміли більше піднятися на ноги. Залишилися тільки деякі з них, але і вони тільки жалюгідна подоба тих, що були раніше, і не можуть на належному рівні конкурувати з іншими заводами, то працюючи, то не працюючи. Одним з таких колишніх гігантів є Бердичівський машинобудівний завод «Прогрес». На цьому машинобудівному заводі працює велика кількість бердичівців, багатьом з яких у важкі часи доводилося працювати у триденному режимі роботи через відсутність замовлень. Але зараз ситуація змінилася, і прогресанти працюють в нормальному режимі роботи.

Редакції газети «Бердичів Діловий» стало відомо, що з 25 по 28 травня Бердичівський машинобудівний завод «Прогрес» і ТОВ Торговий дім заводу «Прогрес» взяли участь у XIV Міжнародній науково-практичній конференції зі збагачення корисних копалин, яка відбулася в місті Бердянську. На конференції завод «Прогрес» організував виставку продукції, що випускається, де представив широкий асортимент продукції і технологічні новинки, а також обладнання для застосування у виробничих процесах вугільної й іншої промисловості.

Ще раніше (23-26 травня) Бердичівський машинобудівний завод «Прогрес» взяв участь у виставці-конференції «Енергозбереження», «Капітальне будівництво», «ГМК і передові технології», які проходили в Кривому Розі. Слід зазначити, що виставка такого роду вперше проводилася на базі міжнародної науково-технічної конференції «Сталий розвиток гірничометалургійної промисловості: досягнення, проблеми та перспективи розвитку - 2011» і була присвячена 130-річчю розробки залізних руд на Криворіжжі. На ній завод «Прогрес» також надав асортимент обладнання, що випускається учасникам виставки, у тому числі потенційним замовникам.

Нагадаємо, що Бердичівський машинобудівний завод "Прогрес» є найстаршим підприємством у своєму місті, і в минулому році вже відзначив своє 130-річчя, виховавши за цей час не одне покоління справжніх «прогресантів» - як гордо іменують себе працівники заводу. І хоча недавно машинобудівний завод переживав важкі часи, але все ж зумів утриматися на плаву, і зараз намагається надолужити згаяне, нарощуючи потужність виробництва.

Денис ЗАРЕМСКІЙ

БЕРДИЧІВ Діловий

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!