Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Лісники в Житомирській області отримують по 3 тисячі гривень заробітної плати. У середньому
 
26-07-2011, 00:59  Господарство

Лісники в Житомирській області отримують по 3 тисячі гривень заробітної плати. У середньому

 
У порівнянні з минулим роком на 43 відсотки зросла середньомісячна заробітна плата працівників лісомисливських господарств Житомирської області, яка на сьогоднішній день становить майже 3000 грн. Про це повідомила прес-служба Житомирського обласного управління лісомисливських господарств.

0



За повідомленням прес-служби, в поточному році управління посилить контроль за продажем і переміщенням деревини.

Для цього на підприємствах буде введений електронний облік деревини.

Заготівля, використання, переміщення і реалізацію всієї заготовленої деревини буде контролюватися з використанням новітніх технологій, що дозволить вдосконалити ведення бухгалтерського обліку, підвищити відповідальність і контроль за ефективністю використання заготовленої деревини, вести ефективну боротьбу з її тіньовим оборотом, вести контроль за використанням і оборотом деревини на рівні країн Європейського союзу. Впровадження даного контролю набуває актуальності при укладанні зовнішньоекономічних контрактів.

Впровадження електронного обліку вимагає певних фінансових витрат і для придбання необхідного обладнання держлісгоспами вже витрачено майже 1 млн. 200 тис.грн.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!