Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Будівництво нового комплексу впевнено триває.
 
Голосування   Ви та наш сайт!
 
Як Ви дізналися про наш сайт?
Всього проголосувало: 1

 
1-12-2009, 21:17  Господарство / Економіка

Будівництво нового комплексу впевнено триває.

 
Тема новобудов залишається актуальною. Зрозуміло, у зв'язку з економічною кризою, більшість будівництв на Україні тимчасово припинено, або взагалі «заморожено» на невизначений термін. Але в кожному правилі є винятки. Одним з таких винятків є ТОВ «Олвіта БУД», яка зарекомендувала себе надійною будівельною компанією з 1996 року. Проведено бесіду з Генеральним директором Олвіта БУД Рогожиним Дмитром Володимировичем, який люб'язно погодився розповісти про свою компанію і про будівництво, що компанія веде в Житомирі, а саме про житловий комплекс по вул. Ватутіна.
'Будівництво

- Дмитре Володимировичу, коли було розпочато будівництво цього комплексу?
- Будівництво комплексу по вул. Ватутіна було розпочато в березні 2007 року, але активна робота почалася з червня 2009 року.

- Скільки продано квартир, на сьогоднішній день?
- На сьогоднішній день продано 60 квартир з 71. Але роботу було відновлено активними темпами з будівництва з 15 червня цього року. До цього часу квартири не були у продажу. Тільки з вересня місяця цього року ми почали вести продаж, коли було чітке розуміння графіків будівництва і термінів введення в експлуатацію.

- На Ваш погляд, коли перші об'єкти введуться в експлуатацію.
- Я думаю, не пізніше червня 2010 року. Терміни і гарантії залежать від ступеня довіри покупців житла. Інвестор вкладає гроші тоді, коли бачить що є надійний покупець.

- Розкажіть, будь ласка, про переваги Вашого комплексу.
- Про це можна розповісти цілу лекцію. Але так щоб коротко - комплекс на Ватутіна - це комплекс, який буде відповідати європейським стандартам. Своя незалежна система опалення, холодного та гарячого водопостачання, закритий двір під охороною, консьєрж в кожному під'їзді, збільшена кількість санвузлів, починаючи з двокімнатної квартири, передбачені гардеробні, місця під кондиціонери, втоплені і засклені балконні лоджії, свій ЖЕК. Але найголовніше для наших клієнтів - це економія комунальних послуг в майбутньому, близько 30%. Кожна квартира обладнана лічильниками тепла, води, електроенергії на базі німецької системи «CAN». Утеплені зовнішні фасади за системою «Церезит».

- Я бачу на відміну від інших будівництв, у Вас цілеспрямовано продовжується будівництво. Якими ж темпами йде будівництво?
- Темпами, які дозволяють здати об'єкт до першого півріччя 2010 року, незалежно від зовнішніх і внутрішніх факторів.

- Читачів цікавить найболючіше питання - Чи є гарантія того, що будівництво буде здано відповідно до намічених планів?
- Так, ми даємо гарантію, що об'єкт буде зданий вчасно. Будь-який клієнт може прийти до нас і зустрітися з керівництвом, отримати саму докладну консультацію з боку будівельників, а також юридичну та технічну консультацію. Ми будемо регулярно інформувати населення про хід будівництва, наприклад, 03.12.09 буде закінчуватися перекриття 11-го поверху (всього 15 поверхів).

- Які об'єкти Ви вже здали?
- Житловий комплекс на Позняках м. Київ по вул. Ахматової та Драгоманова, введений в експлуатацію в 2002 році, 8,2 га землі, 180 000 кв. м.
Житловий комплекс по ул. Лебедєва-Кумача м. Київ, 55 000м.кв, введений в експлуатацію в 2006 році.

- Так, дійсно, результат є і досить - таки непоганий, у Вашій надійності не доводиться сумніватися. З недавнього часу ви активно почали співпрацювати з ЖГО АСНУ. Якими Ви бачите перспективи цієї співпраці?
- Ми підписали договори про співробітництво. Вони надають нам непомірну допомогу в продажу наших об'єктів. Сподіваюся, що наша спільна співпраця буде розвиватися і давати свої результати. Ми намагаємося співпрацювати з агентствами нерухомості, які є дійсно фахівцями на ринку нерухомості м. Житомира, які пройшли відповідне навчання.


Бердичівський анекдот:


Поймал «новый русский» золотую рыбку: «Что тебе надобно, золотая рыбка?»

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!