Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Для реконструкції пішохідної вулиці Михайлівської у Житомирі не можуть знайти проектантів
 
1-06-2016, 20:21  Господарство

Для реконструкції пішохідної вулиці Михайлівської у Житомирі не можуть знайти проектантів

 
Для реконструкції пішохідної вулиці Михайлівської у Житомирі не можуть знайти проектантів

Реконструкція єдиної в Житомирі пішохідної вулиці Михайлівської під загрозою. В управлінні капітального будівництва досі не знайшли проектантів на проект вартістю 15 млн гривень.

Про це повідомили в управлінні капітального будівництва Житомирської міської ради.

«Повідомляємо, що за станом на 27.05.2016 проектувальник по об'єкту« Капітальний ремонт вулиці Михайлівській і площі ім. С. П. Корольова в Житомирі »не визначений», - йдеться у відповіді на інформаційний запит.

Нагадаємо, що сесія Житомирської міської ради виділила на проектну документацію для реконструкції вулиці Михайлівської та площі Корольова 150 тис. Гривень.

12 травня проектні організації міста отримали від першого заступника УКБ Дмитра Болейко лист, в якому чиновник пропонує надати цінові пропозиції щодо вартості розробки проектної документації реконструкції вулиці Михайлівської та площі Корольова.

У зверненні йдеться про те, що надіслати свої пропозиції можна до 16 травня, тобто за три робочих дні, а завершити роботу над проектною документацією необхідно до 20 червня, а це фактично один місяць.

З огляду на, що проектної організації досі немає - терміни проведення робіт починають «горіти». Проектна організація повинна зробити документацію за 20 днів, що фізично неможливо зробити законно, так як тільки для експертної перевірки потрібен майже місяць.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!