Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Капітальний ремонт мікрорайону "Польова" обіцяють завершити до кінця цього року
 
14-08-2016, 10:23  Господарство

Капітальний ремонт мікрорайону "Польова" обіцяють завершити до кінця цього року

 
Капітальний ремонт мікрорайону "Польова" обіцяють завершити до кінця цього року

Житомирські комунальники планують закінчити капітальний комплексний ремонт мікрорайону "Польова" вже до кінця цього року.

Як розповів заступник міського голови Житомира Олександр Фещенко:
«Мікрорайон «Польова» ми однозначно повинні закінчити в цьому році. Замінено освітлення на світлодіодне, відремонтують дороги та прибудинкову територію, обріжуть дерева і замінять труби тепло і водопостачання. Є звичайно певні роботи, які нас стримують. Ми не можемо запустити працівників автодору, працівників Теплокомуненерго і Водоканалу, поки не будуть зрізані дерева. Звичайно ж, процес не простий », - сказав він.

Всього на ремонтні роботи з місцевого бюджету виділили на капітальний ремонт прибудинкових територій і міжквартальних проїздів 12 млн гривень.

Крім того, 2 млн гривень витратять на поточні ремонти. Близько 3 млн гривень піде на заміну освітлення мікрорайону. Ще 1,5 млн гривень витратять на обрізання дерев. На роботи, які проводить Житомиртеплокомуненерго виділено понад 1 млн грн, а також близько 800 тис. грн за послуги отримає Житомирводоканал.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!