Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирській мерії визначилися з підрядником, який проводитиме реконструкцію гімназії №3
 
15-11-2016, 04:27  Господарство

У Житомирській мерії визначилися з підрядником, який проводитиме реконструкцію гімназії №3

 
У Житомирській мерії визначилися з підрядником, який проводитиме реконструкцію гімназії №3

Капітальний ремонт зруйнованого корпусу житомирської гімназії №3 виконуватиме ТОВ “Зодчество ЛТД”. Про це стало відомо з інформації, розміщеної на сайті "ProZorro".

Дана фірма не є новачком у даній сфері надання послуг. Лише в цьому році ТОВ “Зодчество ЛТД” утеплювало садочок №42 у Житомирі, займалося реконструкцією стадіону у селі Станишівка, та проводило ремонтні роботи у Житомирському геріатричному пансіонаті. Також, фірма приймала участь у конкурсі на реконструкцію дитячого садочка №58 на Крошні.

Цього разу управління капітального будівництва Житомирської міської ради конкурс не оголошувало, пояснюючи це форс-мажорною ситуацією та обмеженістю термінів.

Відзначається, що всі роботи будуть проведені за рахунок міського бюджету. На це виділено 33 млн 25 тис. 62 грн.. Частина цих коштів, а саме 2 млн. 848 тис. 840 грн. має бути освоєна вже в цьому році. Завершити ж роботи мають до 31 грудня 2017 року, що прописано в умовах договору.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!