Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Електробуси у Житомирі перевозитимуть пасажирів безкоштовно
 
2-06-2017, 08:49  Господарство

Електробуси у Житомирі перевозитимуть пасажирів безкоштовно

 
Електробуси у Житомирі перевозитимуть пасажирів безкоштовно

В управлінні транспорту Житомирської міської ради оголосили тендер на закупівлю двох електробусів довжиною 8 і 10 метрів. З міського бюджету на цю закупівлю виділили 10 млн гривень. Також за ці гроші придбають зарядний пристрій для них.

Про це на брифінгу 31 травня повідомив Житомирський міський голова Сергій Сухомлин. За його словами, електробуси працюватимуть на міських маршрутах в тестовому режимі і перевозити пасажирів безкоштовно.

«Перші електробуси працюватимуть в тестовому режимі. Ми випробуємо їх в міських умовах. Протестуємо їх на підйомах житомирських мостів і в зимовий період. Для того, щоб їх максимально навантажити, проїзд в електробуси буде безкоштовний », - каже Сухомлин.

Електробуси матимуть запас ходу до 200 кілометрів без підзарядки. Це середній пробіг міської маршрутки за один день. Заряджатися електробуси будуть вночі. Щоб максимально зарядити батарею потрібно близько трьох годин.

Мер також нагадав, що найближчим часом буде оголошено тендер на закупівлю 40 сучасних автобусів з низькою підлогою. Вони курсуватимуть на маршрутах, що не охоплені міським комунальним транспортом.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!