Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Мода для дітей: осінь-зима 2018
 
20-05-2017, 18:16  Краса та мода

Мода для дітей: осінь-зима 2018

 

Дитячий інтернет магазин Nestling представляє батькам України декілька чудових ідей стильного одягу для дітей на майбутній сезон осінь-зима 2018 року. Всі модні дитячі речі сезону виготовлені з товстого трикотажу з яскравими, барвистими аксесуарами, що сподобаються модним українським дітлахам. В статті перераховані головні тенденції одягу для хлопчиків і дівчаток у сезоні осінь-зима 2018.


Мода для дітей: осінь-зима 2018

1. Важкий і міцний денім


Хороші темні, щільні дитячі джинси і джинсові комбінезони не тільки чудово підходять для захисту дітей під час гри, а й тримають малят та підлітків у теплі. Завдяки великому вибору різних моделей і стилів для дітей денім пропонується носити на свята та інші заходи, оскільки джинсові дитячі речі чудово виглядають, а їх зручність не завдає шкоди стилю маленького модника.



2. Джинси для хлопчиків, колготки і легінси для дівчаток



Дитячі джинси, особливо для хлопчиків, в сезоні осінь-зима 2018 доступні в безлічі стилів. Це гарна ідея, щоб ви придбали декілька пар - пара для повсякденного використання і класична пара для особливих випадків.

Дитячі легінси повернулися і в цьому зимовому сезоні істануть прекрасним доповненням під милі сукні для дівчаток та довгі трикотажні светри. Додайте до цього комплекту чорні лаковані чобітки і у вас вийде чудовий наряд для свят.

Добре, що зараз купити дитячий одяг не складає труднощів, можна вибрати дійсно дуже вдалі за кольором і фактурою модні дрібнички для юних кавалерів і дам. Хоча одяг для дітей носиться набагато менше за часом, ніж дорослий, вимоги до нього набагато вищі. Тому звертати увагу потрібно не тільки на модні, але й на якісні речі для дітей. Купуйте дитячий одяг у відомих виробників, відвідайте інтернет магазин дитячого одягу http://www.nestling.com.ua/ua/ і ви зможете подарувати своїй дитині стильні і якісні речі та гарний настрій.



3. Товстий трикотаж в яскравих кольорах


Товстий дитячий трикотаж в сезоні осінь-зима 2018 представлений яскравими фасонами у великому виборі. Такі речі для дітей зручні тим, що, як правило, не вимагають прасування і чудово виглядають в яскравих кольорах, таких як яскраво-рожевий і фіолетовий.



4. Аксесуари-шапочки і милі муфти для вух



Шапочки - постійний і чудовий зимовий аксесуар для хлопчиків, шерстяні берети і зимові шапки ідеально підходять для дівчаток. Всі діти можуть зігрітися хорошими теплими рукавичками і шарфами. Симпатичні навушники є прекрасним аксесуаром і тримають вушка маленьких модниць в теплі і красі.



5. Барвисті гумові чоботи



Гумові чоботи входять і виходять з моди для дітей і дорослих. За останні кілька років гумові чоботи були популярними взимку для дітей і цей сезон осінь-зима 2018 року не став винятком. Придбайте дитячі чоботи яскравих кольорів, такі як червоний, яскраво-рожевий і фіолетовий і навіть з квітковим візерунком.


Тенденції нового сезону модного одягу для дітей припускають, що осінній і зимовий дитячий одяг буде яскравим, барвистим і теплим. Ось ще деякі найкращі тенденції дитячої моди для ваших діток:



  • поєднання смужки, горошку і зірочок зібрали разом, щоб створити навмисну невідповідність одягу;

  • світло-квіткові ноти для дівчаток і клітинка для хлопчиків;

  • пухова зимова дитяча куртка або куртка на овчині, теплі і затишні тканини;

  • милі ілюстрації тварин, тваринні мотиви, друк та принти на всьому, химерний характер ілюстрацій і взуття.


Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!