Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
 
 
Вимагали хабаря - у Житомирі правоохоронці викрили двох медиків що вимагали хабаря від військовослужбовця

23 травня слідчі поліції Житомирщини разом з оперативниками УСБУ в регіоні під процесуальним керівництвом Житомирської обласної прокуратури затримали одного з членів медико-соціальної експертної комісії. Лікар-хірург обґрунтовано підозрюється у вимаганні неправомірної вигоди за позитивне рішення про призначення групи інвалідності колишньому військовослужбовцю. Йому та ще одній працівниці медустанови було оголошено про підозри у кримінальних діяннях.
 
У Білокоровицькій громаді поліцейські затримали вантажівку з краденою деревиною

20 травня в Білокоровицькій громаді поліцейські виявили ЗІЛи з деревиною без документів. Правоохоронці перевіряють чотирьох місцевих жителів на причетність до незаконної порубки лісу.
 
СБУ знешкодила злочинну групу, яка готувала серію розбійних нападів на міські об’єкти у Житомирі та Харкові

СБУ проводить комплексні заходи щодо запобігання та нейтралізації загроз підривної діяльності проти державної безпеки нашої країни. В ході масштабної операції, у Житомирі і Харкові українські контррозвідники знешкодили організоване злочинне угруповання, яке координували представники спецслужб РФ.
 
Правоохоронці затримали житомирянина який зламував акаунти в соцмережах і виманював гроші

20 січня слідчі Житомирського районного управління поліції завершили розслідування ошуканств у соціальній мережі, учинених місцевим жителем. 20-річний житель обласного центру несанкціоновано втручався у чужі облікові записи та від імені їх власників просив про допомогу у зборі коштів на лікування.
 
СБУ затримала житомирянина який продавав фальшиві долари

Збутом підробленої іноземної валюти займався житель Житомирської області, а організатором схеми виявився житель Києва, який раніше вже мав проблеми з законом у зв'язку з збутом фальшивих грошей.
 
78 адміністративних протоколів склали на пішоходів Бердичева

Два тижні, з 7 по 24 вересня, працівники сектору реагування патрульної поліції Бердичівського РВ проводили комплекс профілактичних заходів «Пішохід» з метою покращення безпеки пішоходів.
 
В Житомирі на "гарячому" затримали двох чоловіків під час крадіжки

Поліцейські охорони затримали вночі 17 вересня в Житомирі двох чоловіків, які намагалися викрасти зі складського приміщення меблі.
 
В селі Холосному Коростенської громади водій мопеда збив 11-річну дівчинку та втік

11 вересня близько 20:55 в с. Холосному Коростенської громади водій мопеда збив 11-річну дівчинку та втік з місця події. Про це повідомляє Головне управління Національної поліції в Житомирській області
 
Податкова міліція виявила третю за місяць нелегальну мобільну заправку

Співробітниками податкової міліції ГУ ДФС у Житомирській області ліквідовано нелегальний пересувний пункт продажу дизельного пального.
 
Як проводять тест на детекторі брехні?

Безумовно багато хто знає, що таке детектор брехні. Сьогодні його використовують навіть у фільмах і розважальних шоу. А що стосується реального життя, то послуги поліграфа широко застосовують в поліцейських розслідуваннях, під час співбесіди робітників державного рівня, а також приватних компаніях. Основною метою є виявлення брехні про минуле людини або встановлення її дійсних намірів.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!