Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Військовослужбовця з Житомира найняли кілером для таращанського прокурора
 
5-10-2009, 20:17  Кримінал

Військовослужбовця з Житомира найняли кілером для таращанського прокурора

 
'Військовослужбовця

Вбивство Таращанського прокурора розкрите. Підозрювані у всьому призналися. Вбивство прокурора Таращанського району Київської області Сергія Мрука розкрите, заявляє перший заступник генпрокурора Сергій Вінокуров. "Ми вважаємо резонансний злочин розкритим, оскільки удалося не лише вийти на підозрюваних, але, допитавши, затримати їх і отримати вдячливі свідчення", - сказав він газеті "Сьогодні".

"З декількох ключових версій вбивства підтвердження знайшов зв'язок із службовою діяльністю прокурора. Він був вимогливим до себе і строго запитував з підлеглих... Мабуть, вимогливість і зіграла роковую роль - з ним вирішили розправитися. Але це попередні виводи", - пояснив Винокурів.

Як відомо, за підозрою в причетності до вбивства затримано троє чоловіків, один з яких працював помічником Мрука.

Неофіційні джерела говорять, що помічник прокурора нібито виступив замовником, а виконавцем був його брат-військовослужбовець з Житомирської області.

Той приїхав у Вирячую із зброєю, увійшов до будівлі прокуратури, коли там знаходився лише Мрук (він працював у вихідний над звітом за 9 місяців), перед дверима в кабінет надів шапочку з прорізами для очей, зайшов, розстріляв жертву з дрібнокаліберної рушниці і покинув місце подій.

Прокурор, спливаючи кров'ю, встиг набрати 102 і повідомити про напад. Міліція приїхала швидко, але вбивця вже зник.

Про це повідомляє "Українська правда".

Третім співучасником злочину був найнятий братами водій. Кожного з трійці затримали майже одночасно - в різних місцях.

Про помічника Мрука - Олесю Бугріє - говорять, що раніше він працював слідчим в міліції, потім юристом в банці, характеризувався негативно і в Таращанську прокуратуру попав нібито по чиїйсь протекції.

Батьки Бугрія не вірять в причетність сина до вбивства і говорять, що на убитого прокурора той "ніколи не скаржився".

Проте співробітники МВС, близькі до слідства, розповіли "Газеті по-киевски": "В день вбивства помічник Олесь (Бугрій) вийшов з прокуратури в 19.30, а вже через півгодини повернувся разом зі своїм братом. У кабінеті стріляв з "мелкашки" брат Бугрія".

"Потім (брати) попросили хлопчини з Вирячуй підвезти. Після вбивства поїхали за місто, саме там їх випадково побачив один житель Вирячуй і розповів про цю зустріч міліції. Все троє розташувалися в придорожньому кафетерії біля села Довгальовськоє. Ймовірно, випили "для зняття стресу" і розійшлися", - додали співробітники МВС.

Зброя, з якої застрелили Мрука, поки не знайшли. Його шукають водолази в одному з водоймищ на Київщині.

Затримані вже нібито написали "явку з повинною". Якщо виявиться, що водій знав про приготування вбивць і пособничав їм - він піде у справі як співучасник.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!