Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Двоє «відморожених» молодиків намагалися скинути хлопця з мосту.
 
3-03-2010, 21:11  Кримінал

Двоє «відморожених» молодиків намагалися скинути хлопця з мосту.

 

Двоє «відморожених» молодиків намагалися скинути хлопця з мосту.

Двоє «відморожених» молодиків намагалися скинути хлопця з мосту.

Ледь не вбили людину школярі з Коростеня. Міліціонери застали учнів за дуже дивною справою: вони як раз намагалися скинути хлопця з мосту на залізничні колії.


«Там людей вбивають!» - голосили пішоходи, поки спускалися з моста через колії. Двоє міліціонерів відразу кинулися вгору. Те, що побачили, не вкладалося в головах.

Володимир Мірошниченко, старший оперуповноважений ЛВ міліції на станції «Коростень»:

- На мосту лежав один чоловік, він лежав вже без свідомості, і двоє інших хлопців били одного чоловіка, і вже цей чоловік наполовину перевернутий через перила, тобто намагалися скинути його з мосту.

Оперативники кинулися до хлопців. Ті спочатку не відреагували і продовжували пхати бідолаху на рейки. За мить двох розбійників скрутили, їх перелякану жертву поставили на тверду поверхню. Того, що лежав без свідомості, довелося приводити до тями.

Володимир Мірошниченко, старший оперуповноважений ЛВ міліції на станції «Коростень»:

- Доставили людей, які били, до чергової частини, а чоловіка, який лежав без свідомості, доправили до медпункту вокзалу. Він через 10 хвилин прийшов до тями, але, правда, від медичної допомоги відмовився.

Не захотів побитий і скаржитися на своїх кривдників. Сказав: не має до них претензій, і пішов. Його двадцятиоднорічний товариш не такий поступливий. Сказав, що коли висів догори ногами з десятиметрової висоти, перед очима промайнуло все життя. Тому прощати злочинців не збирається.

Сергій Авраменко, керівник ЛВ міліції на станції «Коростень»:

- Затриманими виявилися два неповнолітні жителі міста Коростеня які навчаються у середній школі номер шість, за місцем навчання та проживання характеризувалися негативно, схильні до скоєння хуліганських дій, вживання спиртного…

Хлопці зчепилися з двома старшими хлопцями на шкільній дискотеці. По дорозі додому молоді влаштували на вокзалі засідку. Спочатку «відключили» одного. Іншого теж побили, і вже зібралися йти, але один запропонував скинути побитого з мосту. Проти хлопців порушили кримінальну справу за розбій. Втім, є ймовірність, що вони нестимуть відповідальність за спробу вбивства.

За матеріалами cripo.com.ua

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!