Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » ДАІ затримала авто із зброєю, наркотиками і радником президента
 
5-10-2009, 20:41  Кримінал

ДАІ затримала авто із зброєю, наркотиками і радником президента

 
'ДАІ

Інспектори ДАІ знайшли в машині наркотики, глушники, зброю та апарат для прослухловування. Пасажир пред'явив посвідчення радника президента.

На західному об’їзді міста Львова в неділю, 4 жовтня, інспектори ДАІ зупинили автомобіль Opel, під час огляду якого знайшли зброю без документів (з гумовими кулями) та наркотики, заховані у коробках від солодощів "Кіндер-сюрприз".

За кермом автомобіля знаходився 27-річний мешканець Кривого Рогу, машина також була на тимчасовій реєстрації цього регіону.

Як розповіла керівник прес-служби управління ДАІ у Львівській області Світлана Добровольська, коли інспектори почали перевіряти документи на автомобіль, виявилося, що водій їх немає.

Разом із водієм у салоні автомобіля перебувало ще двоє пасажирів. Один із них, який сидів поруч із водієм, одразу поспішив пред’явити інспекторам ДПС документ, який вказував на те, що чоловік є радником президента України.

"Це посвідчення не зупинило працівників ДАІ Львівщини. І, у зв’язку з тим, що не було документів на автомобіль, вони продовжили огляд автомобіля", – повідомила Світлана Добровольська.

Під час перевірки інспектори виявили: зброю без документів (з гумовими кулями); наркотики, які заховали у коробках від солодощів "Кіндер-сюрприз"; глушники, призначені для виведення із ладу сигналізаційних пристроїв; апарат негласного прослуховування, зокрема, для прослуховування автомобіля.

Крім того, водій мав при собі два посвідчення водія із вказаними різними прізвищами. Ще в автомобілі при огляді було знайдено сім різних технічних паспортів на інші транспортні засоби.

Усіх затриманих було доставлено в один із райвідділів Львова, де повинні встановити особи водія та пасажирів автомобіля, а також з’ясувати, звідки, куди і з якою метою перевозили виявлені заборонені предмети.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!