Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Житомирські працівники УБОП затримали кримінальних авторитетів «Кару» і «Петлю»
 
6-10-2009, 16:02  Кримінал

Житомирські працівники УБОП затримали кримінальних авторитетів «Кару» і «Петлю»

 
'Житомирські

Працівники житомирського УБОП затримали кримінального авторитету «Кару» і раніше судимого кримінального авторитету «Петлю» тих, що знаходилися в розшуку за скоювання злочинів.

Про це повідомила прес-служба УМВС України в Житомирської області.

Працівники Управління по боротьбі з організованою злочинністю УМВС України в Житомирської області в результаті проведення спецоперацій лише протягом вересня встановили місце знаходження і провели затримання чотирьох чоловік, що знаходилися в державному і міждержавному розшуку, серед них двоє іноземців - громадяни Республіки Білорусі і Російської Федерації.

30-річний громадянин Російської Федерації, який розшукувався Ленінським РО м. Астрахані з 2004 року за здійснення крадіжки, був затриманий на території м. Житомира на початку вересня.

Одночасно з ним УБОПовци затримали раніше судимого кримінального авторитету «Кару», який з 2008 року знаходився в розшуку за здійснення хуліганства із застосуванням зброї в Новоград-волынском районі Житомирської області.

Вже в кінці вересня на території м. Борисполя Київської області був затриманий 39-річний раніше судимий кримінальний авторитет «Петливши», який розшукувався з 2008 року за здійснення в м. Києві злочину, передбаченого статтею 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Було встановлено місцезнаходження і 29-річного громадянина Республіки Білорусі, розшукуваний Молодечненським райвідділом Мінського району за шахрайство.

Як повідомив начальник УБОП УМВС Едуард Федосов, в даний час вирішується питання про передачу (екстрадиції) затриманих відповідним правоохоронним органам.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!