Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирі аферист обдурив «наречену», продав її квартиру і зник з грошима.
 
21-06-2010, 15:57  Кримінал

У Житомирі аферист обдурив «наречену», продав її квартиру і зник з грошима.

 


У Житомирі аферист обдурив «наречену», продав її квартиру і зник з грошима.



У Житомирі відбувся черговий випадок шахрайства з нерухомістю, жінка була обманута своїм «цивільним чоловіком».


У Житомирі аферист обдурив «наречену», продав її квартиру і зник з грошима.



Молодий чоловік дізнався, що у дівчини є квартира і вирішив, обманним шляхом, заволодіти її майном, пообіцявши їй одружитися і створити сім'ю.

Пояснивши їй що їм потрібні гроші для розкручування його бізнесу, але для цього необхідно продати її квартиру. Після довгих вмовлянь «наречена» погоджується і оформляє довіреність на його ім'я для продажу своєї квартири, яка перебувала в Житомирі по вул. Бердичівської, район педуніверситету.

Само собою зрозуміло ціна на квартиру була встановлена нижче ринкової для того що б її швидко продати. Співмешканець знімає їй квартиру на момент продажу, а сам в ролі чоловіка представляється покупцям.


У Житомирі аферист обдурив «наречену», продав її квартиру і зник з грошима.

Після завдатку, а пізніше угоди благополучно зникає з поля зору своєї нареченої і правоохоронних органів.

«Щаслива наречена» не дочекавшись свого нареченого, вирішила переїхати в рідні пенати, і з подивом виявила чужих людей робили ремонт в її ж квартирі, як пізніше опинилися нових господарів. Зрозуміло, що дівчина від хвилювання на мить втратила дар мови, але на жаль нічого довести не змогла, подавши тільки заяву в міліцію на свого «кавалера».

- Рекомендую нашим співвітчизникам купувати квартири безпосередньо у господарів, а не за довіреностями ", - розповідає Сергій Форест. - Тому як злочинних комбінацій існує безліч і треба бути дуже уважним і звертатися тільки до відомих агентства нерухомості, але ні в якому разі не до« приватних посередників », які не мають ніякого юридичного права на цей вид діяльності.

На жаль у провінційних містах більшість агентів нерухомості працюють без відповідних кваліфікацій не підписуючи всіх відповідних договорів з клієнтами, це може призвести до сумних наслідків.

Прикладом може послужити недавній випадок в Житомирі, при якому шахраї, обікрали кілька квартир під виглядом покупців вибираючи, при цьому дорогі квартири з матеріальними цінностями. Давно пора ввести єдиний реєстр агентів нерухомості, щоб покупець або продавець міг зателефонувати і переконається що цей агент дійсно працює в агентстві нерухомості.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!