Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Житомирські прикордонники завадили вивозу металобрухту із чорнобильської зони
 
20-07-2010, 14:37  Кримінал

Житомирські прикордонники завадили вивозу металобрухту із чорнобильської зони

 
Співробітники Житомирського прикордонного загону затримали двох громадян України, які намагалися вивезти металобрухт з чорнобильської зони.
Житомирські прикордонники завадили вивозу металобрухту із чорнобильської зони



Як повідомили в прес-центрі Держприкордонслужби, близько години ночі наряд відділу "Млачевка" помітив автомобіль "ВАЗ-2107" з причепом, який по мосту, що пролягає через річку Уж, в'їхав в чорнобильську зону.

Прикордонники викликали підкріплення і спостерігали із засідки, як двоє чоловіків почали завантажувати щось у причіп. Побачивши світло фар службового автомобіля Держприкордонслужби, порушники кардинально змінили напрямок своєї роботи - почали розвантажувати причіп.

Правоохоронці заблокували дорогу "Вазу" і затримали водія і пасажира машини.

Затримані відмовилися давати будь-які пояснення прикордонникам. Їх передали співробітникам окремого батальйону міліції з охорони зони радіоактивного забруднення.

Як з'ясувалося, ці чоловіки і раніше неодноразово затримувалися прикордонниками і міліцією за адмінправопорушення. На цей раз вони намагалися вивезти з Чорнобильської зони металобрухт чорного металу. Купа металобрухту була біля автомобіля, але залишки вантажу та іржа від нього ще знаходилися в причепі.

За матеріалами "Журнал Житомира"

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!