Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Житомирський суд виніс вирок військовим за контрабанду сиру
 
3-09-2010, 23:34  Кримінал

Житомирський суд виніс вирок військовим за контрабанду сиру

 
Набрав чинності вирок суду Житомирського гарнізону у кримінальній справі, порушеній Службою безпеки України стосовно шести учасників злочинного угруповання, які контрабандним шляхом перемістили на територію України вантаж твердого сиру.

0



У червні 2009 року у Вінницькій обл. співробітники Служби безпеки України спільно з працівниками органів міліції затримали у Піщанському районі поблизу державного кордону вантажівку, в якій при огляді виявили 20 тон твердого сиру елітних сортів без будь-яких документів. Встановлено, що товар польського виробництва на суму понад 600 тис. грн контрабандисти планували доставити до Черкаської обл., де його вже чекали реалізатори, - пише ІМК.

Безперешкодно перетнути державний кордон України без відповідних відміток зловмисникам допомогли троє прикордонників, які в цей час перебували у складі наряду охорони.

Вироком суду Житомирського гарнізону всі шість зловмисників визнано винними і засуджено до 5 років обмеження волі з випробувальним строком на 3 роки. Військовослужбовці звільнені зі служби і позбавлені військових звань.

За матеріалами Житомир.info

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!