Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирі вилучили партію піратських DVD-дисків на 22 тисячі гривень.
 
9-09-2010, 11:42  Кримінал

У Житомирі вилучили партію піратських DVD-дисків на 22 тисячі гривень.

 
Оперативники сектору боротьби з економічною злочинністю спільно з працівниками ДАІ знешкодили канал розповсюдження контрафактної продукції на території Житомира.

У Житомирі вилучили партію піратських DVD-дисків на 22 тисячі гривень.



У 47-річного жителя м. Житомир вилучили 1112 DVD дисків, немаркованих контрольними марками встановленого зразка, тобто з ознакою контрафактності.

Торговець дисками продавав свій товар по всій території Житомирської області. В основному вибирав невеликі міста, враховуючи те, що там немає особливої конкуренції.

У Житомирі вилучили партію піратських DVD-дисків на 22 тисячі гривень.



Бізнес процвітав, оскільки не потребував особливих зусиль і значних ресурсних витратах. Все що необхідно - це комп'ютер, приєднаний до мережі Інтернет, та футляри для дисків.

Ціна одного контрафактного диска становила близько 20 грн, а ліцензійний диск коштує від 45 грн і більше.

Зараз вирішується питання про порушення відносно заповзятливого громадянина кримінальної справи за ст. 203-1 Кримінального кодексу України (Незаконна торгівля дисками для лазерних систем зчитування, матриць, обладнання та сировини для їх виробництва), яка передбачає покарання у вигляді штрафу на суму від однієї до п'яти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років , або позбавлення волі на той самий строк з конфіскацією та знищенням дисків і сировини для їх виробництва.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!