Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Москві затримали вбивцю з Житомира
 
14-10-2009, 18:53  Кримінал

У Москві затримали вбивцю з Житомира

 
'У

Затриманий був оголошений МВС України в розшук за хуліганство і умисне вбивство ще в 2006 році

У червні цього року до Департаменту кримінального розшуку МВС Росії поступило звернення Департаменту кримінального розшуку МВС України про сприяння в організації розшуку особливо небезпечного злочинця Шаварикина Михайла Валентіновіча 1973 роки народження, що розшукується за умисне вбивство, здійснене у складі організованої злочинної групи, за попередньою змовою, повідомила прес-служба МВС Росії, повідомляє «Багнет»

У 2006 році Шаварикин спільно зі своїми друзями в Житомирі, знаходячись в стані алкогольного сп'яніння, з метою пограбування, напали на Куліка Д.П., і стали завдавати множинних ударів руками і ногами по різних частинах тіла. Побачивши, що він більше не може чинити опір, Шаварикин добив його цеглиною. Переконавшись, що чоловік не подає ознак життя, приятелі пограбували його і розійшлися по будинках.

В результаті проведення МВС України оперативно-розшукових заходів через три дні після скоєння злочину, четверо співучасників Шаварикина було затримано. За рішенням суду всі вони отримали реальні терміни позбавлення волі за умисне вбивство і хуліганство.

Михайлу Шаварикину удалося сховатися від правосуддя, він покинув межі країни, і МВС України оголосило його в міжнародний розшук.

Як удалося з'ясувати співробітникам Департаменту кримінального розшуку МВС Росії Шаварикин жив в Москві, де заробляв на життя різноробочим. У столиці Росії він познайомився з жінкою, в якої надалі і жив. Цікаво, що співмешканку не збентежила відсутність в Шаварикина документів. До того ж він приховував, що раніше був судимий.

Співробітники ДЕПУР МВС Росії затримали Шаварикина на квартирі в районі Ясеневий. При затриманні він не заперечував своєї провини в здійсненні вбивства.

Зараз затриманий міститься під вартою. Вирішується питання про його екстрадицію на батьківщину, де він буде відданий суду.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!