Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирської області вбивцю жінки затримали через рік після злочину
 
16-10-2009, 16:24  Кримінал

У Житомирської області вбивцю жінки затримали через рік після злочину

 
'У

Майже рік бердичівські правоохоронці шукали осіб, причетних до побиття жінки, що призвело до смерті останньої. Убивство сталося у жовтні минулого року на вулиці Спартаківській. За інформацією правоохоронців, убивця разом із компанією друзів у той вечір розважалися разом із майбутньою жертвою у її ж квартирі, - повідомляє ТРК ВІК.

Юрій Олефір, начальник Бердичівського МВ УМВС: «Схильність до вживання алкоголю та розваг звели громадян в одному місці. Під час розваг у чоловіка виникло бажання вступити в інтимні стосунки із жінкою, це переросло у сварку, потім у побиття жінки, що спричинило її смерть. »

Під час слідства правоохоронцям вдалося віднайти двох свідків, які частково бачили те, що відбувалося у квартирі покійної, розповідає Юрій Олефір. Після цього вони встановили прізвище чоловіка, який останнім залишався на самоті із вбитою. Розшукати його одразу не вдалося, оскільки за даними працівників міліції, той переховувався у свого брата-близнюка — громадянина Росії. Минулого тижня правоохоронці отримали інформацію, що підозрюваний повернувся до Бердичева і перебуває у квартирі своєї дружини; нікуди не виходить, намагаючись себе не виказувати. Перевіривши дані, слідча група отримала санкцію на обшук помешкання, де знаходився підозрюваний, там і відбулося затримання. Чоловік своєї провини не визнає. За інформацією правоохоронців, наразі з даної справи ведеться слідство, невдовзі буде винесено покарання.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!