Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » На Житомирщині перекрито канал постачання лівих «Lexus»
 
26-11-2010, 14:17  Кримінал

На Житомирщині перекрито канал постачання лівих «Lexus»

 
У Житомирській обл. перекрито канал контрабанди дорогих автомобілів за схемою «двійників», затримано два «Лексуса» вартістю 1,72 млн. грн ..

На Житомирщині перекрито канал постачання лівих «Lexus»



Канал контрабанди дорогих автомобілів за так званою схемою «двійників» викрили українські прикордонники. Правоохоронці затримали два автомобілі «Lexus», які є «близнюками» транспортних засобів, зареєстрованих в Україні.

У пункт пропуску «Майдан Копищенський» в Житомирській області «Lexus LX 570» і «Lexus GX 470» в'їхали з інтервалом у 35 хвилин. На автомобілях поверталися з Білорусі троє львів'ян - двоє чоловіків і жінка. Як з'ясувалося, вони раніше вже переганяли до Туреччини транзитом через Україну дорогі автомобілі. Це і спонукало прикордонників ретельніше перевірити транспортні засоби.

За наданими документами, львів'яни мали довіреності на право керування, а самі автомобілі були власністю мешканців Києва та Київської області. Зв'язавшись з одним із господарів, прикордонники дізналися, що машина на даний час знаходиться у дворі, а доручення на неї нікому не давалися.

Про те що, номери на кузовах «Лексусів» замінено, свідчили виявлені на рамах сліди зварювання. Крім того, у машинах оглядова група знайшла чисті оригінальні бланки документів на автомобілі з усіма елементами захисту. Транспортні засоби, загальна вартість яких, за попередньою оцінкою експертів, становить 1,72 млн. грн., вилучили та передали в митницю, а осіб, які їх переганяли, - в СБУ. Зараз компетентні органи проводять відповідні слідчі та експертні дії.
За матеріалами: mair

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!