Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Під Житомиром затримали партію героїну
 
28-10-2009, 19:46  Кримінал

Під Житомиром затримали партію героїну

 
'Під

Кілограм героїну було вилучено під Житомиром, неподалік від Коростишева, у громадянина Такжикістану.

27 жовтня у другій половині дня, поблизу м.Коростишева Житомирської області, співробітниками міліції затримали автомобіль, один із пасажирів якого, 40-річний громадянин Таджикистану, у картонній коробці з-під пластівців перевозив героїн.

Затриманий розповів, що його найняли доставити коробку (яка були запечатана). Що саме в коробці він не цікавився, бо платили "непогані гроші" - за доставку товару йому пообіцяли тисячу доларів.

Як зазначив перший заступник начальника УМВС України в Житомирській області полковник міліції Сергій Талько, в ході проведення подальших оперативних заходів, співробітники відділу боротьби із незаконним обігом наркотиків затримали ще одного наркокур’ера, теж громадянина Таджикистану, у якого вилучили ще 750 грам героїну.

- На сьогодні затримано і безпосереднього організатора,- продовжує Сергій Володимирович.- Усі вони - і організатор, і кур’єри - є учасниками одного транснаціонального каналу надходження героїну із Європи до регіонів України. Всього у затриманих вилучено 1750 грам даного наркотику. Лише за середніми розцінками на «чорному ринку» його вартість сягає понад 1 мільйон гривень.

Проти затриманих порушено кримінальну справу за ч. 3. ст. 307 ККУ (зберігання наркотичних засобів в особливо великих розмірах з метою збуту). Наркоторгівцям, згідно інкримінованою статтею, передбачена кримінальна відповідальність із позбавленням волі від 8 до 12 років з конфіскацією майна.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!