Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирі співробітники банку побили боржника
 
29-10-2009, 16:58  Кримінал

У Житомирі співробітники банку побили боржника

 
'У

У Житомирі співробітники одного з комерційних банків зробили спробу вибити борги у клієнта кулаками: вони заламали йому руки, відібрали ключі від кредитної машини, а аби прискорити процес повернення грошей, що по словах потерпіло, ще і відлупцювали.

Той миритися з насильством не став і звернувся в лікарню за зняттям побоїв, повідомляє Кримінал ТБ.

У травматологічному відділенні зафіксували удари лоба і правої скули, а також струс мозку. Фінансисти стверджують, що не торкалися до клієнта, він, мовляв, такий сам себе. А міліція чекає офіційних виводів судово-медичної експертизи, аби вирішити: збуджувати чи ні кримінальна справа?

Олег Купурік виплачував кредит за придбаний мікроавтобус. Їм він заробляв на життя, займаючись пасажирськими перевезеннями на міському маршруті. Але одного дня машина зламалася, ремонт вимагав додаткових грошей, а курс долара на місці не стояв, і клієнт прострочив платіж. Зібрав черговий внесок, він приніс в банк гроші і спробував пояснити ситуацію. Боржника запросили в кабінет начальника служби безпеці банку.

- Закрили двері, викрутили руки, вийняли з кишені ключі, - говорить потерпілий, - а потім стали бити. Перший удар попав в щелепу. Я кричу: що ви робите, так само не можна! Другий удар припав в голову.

У банці відмовилися спілкуватися з журналістами і сказали, що жодної фізичної сили по відношенню до боржника не застосовували. Міліція чекає вирішення судмедекспертів. А Олег, оскільки автобус, який був єдиним джерелом доходу, фінансисти відібрали, поки сидить без грошей і виплачувати кредит не може.

Чим закінчиться такий «антикризовий менеджемент» з боку банкірів, покаже час. Швидше за все, нічим.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!