Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирської області молоді рецидивісти розправилися з чужими кіньми ради заробітку
 
30-10-2009, 18:15  Кримінал

У Житомирської області молоді рецидивісти розправилися з чужими кіньми ради заробітку

 
'У

Нещодавно звільнившись з місць позбавлення волі, 26-річний К., мешканець Житомирського району, знайшов собі нових друзів, яких об’єднували не лише спільні погляди, а й гріли теплі «тюремні» спогади. Найбільше К. зійшовся із 23-літнім жителем обласного центру С. Можливо й через те, що вони обоє відбували покарання за скоєння аналогічних злочинів – крадіжок.

На волі молоді хлопці не обтяжували себе роботою, проте грошей хотілося, тим більше швидких і з багатьма нулями. Тому вони повернулися до старого протиправного ремесла. Так, К. часто навідував своїх близьких родичів, що проживали у селі Рудня- Городище, й там примітив гарних коней на колгоспному пасовищі, яке огороджене металевою сіткою. А нескладний навісний замок та неякісна охорона, були на руку крадіям. Отож, молодики наймають приватного водія, розповідають йому про те, що потрібно забрати у родичів м’ясо і їдуть. Таксист розумів, що пізньої ночі за м’ясом до родичів не їздять, проте гроші обіцяли гарні. Перш ніж здійснити злочинний намір, юнаки їдуть до знайомого В., жителя с.Зарічани Житомирського району, який займався реалізацією продуктів тваринного походження, і йому все «викладають на чистоту». В., підрахувавши гроші, які міг заробити лише за одну ніч, не довго заставив себе умовляти й швидко зібрав інструменти, погрузивши все у власне авто. Отож, за кониною поїхали двома машинами: по-переду таксі, а за ним В.

Про це повідомляє ст. інспектор Інна Базилюк, співробітник прес-служби УМВС України в Житомирській області.

Аби убезпечити себе й автівки від чужих очей, вони зупинилися у лісосмузі й до кошари пішли пішки. Доля двох найкращих коней, скінчилася трагічно. Вийнявши внутрощі, нерозділені туші погрузили й повезли до ще одного знайомого. Далі почали шукати клієнтів, кому ж збути конину, проте ніхто не хотів її брати. Тут таксист запропонував продати товар жителю Любарського району, що й зробили, отримавши всього 6 тисяч гривень. Кошти розділили «по-братські»: хто старший- тому більше. В даному випадку, більше отримали раніше судимі К. і С., а таксисту з В. дісталися крихти.
Як зазначає начальник сектору карного розшуку Житомирського РВ УМВС капітан міліції Микола Нишпал, учасників злочинної групи затримано. Порушено кримінальну справу за ч.3 ст. 185 ККУ (Крадіжка). Слідство триває. Отож, відповідно до чинного законодавства покарання гарантуватиме молодим людям тривале «щасливе» майбутнє.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!