Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирської області двоє хлопців побили бабусю і відібрали останні гроші
 
5-11-2009, 16:37  Кримінал

У Житомирської області двоє хлопців побили бабусю і відібрали останні гроші

 
'У

У ніч на 21 жовтня в місті Бердичеві Житомирської області пограбували 73-річну Станіславу Руденко. Її побили, з шафи забрали 2,1 тисяч гривень, повідомляє Надія Яновськая з Газети по-українськи.

- Я зараз від кожного нічного шереху трясуся, - Станіслава Емельяновна запрошує в будинок. Живе сама. Муж кинув 30 років тому, дітей не має.

- Того вечора я лежала в передпокої, ніяк не могла заснути. Чую: на кухню хтось заліз через кватирку. Відкрив двері, увійшов ще один. Лише встала, як двоє накинулися на мене. У масках були, світло не включали. Один крикнув, аби я мовчала і відразу сказала, де гроші.
Побита старенька хоче забрати заяву з міліції

Один із злодіїв став бити жінку. З вуха пішла кров. Другою шукав гроші.

- Розкидали всі, - зітхає Станіслава Руденко. - Потім помінялися ролями - перший шукав, другою бив. Знайшли в шафі 2100 гривень, які я про чорний день збирала. Так зраділи, що схопили їх і втекли. Забрали мою трудову і ощадну книжки.

Жінка пішла до сусідки і викликала міліцію і "швидку". Їхати в лікарню відмовилася.

- Тих хлопчаків на другий день затримали в селі Велика Пятігирка. Тисячу вони пропіл, останнє забрали міліціонери. Мені пообіцяли, що віддадуть.

Через декілька днів правоохранители провели слідчий експеримент. Станіслава Емельяновна взнала свого двоюрідного внука, 20-річного Михайла, і його приятеля Олега, 17 років.

- Як побачила Мішу, все усередині перекинулося, - зітхає потерпіла. - Якби він попросив у мене грошей, я дала б. А так вирішив збагатитися за допомогою кулаків. Знав, що я живу одна. Я запитала у нього, навіщо він це зробив. Він опустив очі. Але я їх прощаю, тому що мені їх шкода. В'язниця їх не виправить. Христос сказав: "Прощайте, і вам пробачать".

Станіслава Емельяновна планує забрати заяву з міліції.

- Приходила мама Міши, моя племінниця. Кричала, що повіситься. Мама Олега теж просила вибачення. На колінах повзала переді мною, аби забрала заяву. Не розумію, чому Міша так повівся. Я ж і так покручена, на милицях ходжу. Нікого у мене не немає. Собаки і ті не тримаються, чума якась бере. У прес-службі Житомирської обласної міліції говорять, що нападаючі призналися. За грабіж і заподіяні пошкодження їм загрожує до восьми років в'язниці.

Покарання не избегнут, навіть якщо потерпілий забере заяву.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!