Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » На пограничному посту росіянин намагався засунути пакет з наркотиками в корзину з квітами
 
5-11-2009, 16:43  Кримінал

На пограничному посту росіянин намагався засунути пакет з наркотиками в корзину з квітами

 
'На

4 листопада 20099 року в районі населеного пункту Деревіни Городянського району Чернігівської області, на відстані 800 метрів від лінії державного кордону України, прикордонники затримали громадянина Російської Федерації, жителя міста Мурманська. Чоловік рухався пішки, і, зустрівшись з охоронцями рубежу, попросив відбуксирувати його автомобіль «Опель Вектра», який застряг в полі за селом.

Після перевірки документів і виявлення відсутності міграційної карти, вказаний громадянин був доставлений у відділ пограничної служби «Деревіни»» для з'ясування обставин. По прибуттю в пограничний підрозділ мурманчанин спробував позбавитися від наркотичної речовини, яка, як виявилось, він тримав в поліетиленовому пакеті. Стоячи у вестибюлі підрозділу лише під наглядом чергового, росіянин спробував викинути пакет в корзину з квітами. Але його дії були відмічені черговим. При огляді у чоловіка виявлено близько 300 грам марихуани.

В ході перевірки було встановлено, що затриманий в'їхав на територію України на особистому транспорті через пункт пропуску «Нові Яріловічи», а повернутися на батьківщину з наркотиком, купленим для особистих потреб, намагався поза пунктом пропуску.

Громадянин РФ притягнений до адміністративної відповідальності по ст. 204 «За спробу незаконного порушення державного кордону України». Справу передано в Щорський міжрайонний відділ СБУ для порушення кримінальної справи по статтях 15,305 УК України.

Віктор Вирва, прес-служба Північного регіонального управління Госпогранслужби України.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!