Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » KОHTPOЛЮВАТИ МОБІЛЬНИЙ, ЧИТAЮЧИ ЧУЖІ SMS – НОВИЙ ЛОХОТРОН!!!
 
Голосування   Ви і час
 
Чи носите ви наручний годинник
Всього проголосувало: 55

 
13-11-2009, 22:43  Кримінал / Технології

KОHTPOЛЮВАТИ МОБІЛЬНИЙ, ЧИТAЮЧИ ЧУЖІ SMS – НОВИЙ ЛОХОТРОН!!!

 
KОHTPOЛЮВАТИ МОБІЛЬНИЙ, ЧИТAЮЧИ ЧУЖІ SMS – НОВИЙ ЛОХОТРОН!!!

З кожним днем кількість бажаючих отримати список всіх чужих переданих та отриманих СМС - повідомлень зростає в геометричній прогресії. Це і шпигуни-конкуренти, і ревниві дружини, і турбуються за своїх дітей-підлітків батьки.

У глобальній мережі Інтернет можна знайти безліч пропозицій по злому СМС. Багато сайтів пропонують таку послугу, як роздруківку чужих СМС. Працює це досить просто: Ви оформляєте заявку на їхньому сайті, повідомляєте номер абонента, оплачуєте (!) та чекаєте відповіді, яка може бути якою завгодно, а може й зовсім не прийти. Ніяких гарантій, що Ви отримаєте те, що Вас цікавить. Роздруківку СМС, ці сайти надати не можуть.

Крім того дані сайти, приймаючи оплату за свої «послуги» за допомогою оплати через все ті ж SMS, знімають набагато більше коштів з рахунку користувача, чим оголошують.

Але це далеко не вся шкода, яку приносять подібні сайти. Часто встановлені на них скрипти «поселяють» на комп'ютер користувача спамерські програми, розсилають по всьому Інтернету рекламу, тощо. Як правило - самих себе.

Як вдалося з'ясувати у спеціалістів, способи відстежити спілкування користувача мобільного телефону все ж таки існують. Отже якщо Ваше спілкування дійсно комусь цікаво, то за певних зусиль і досить значних грошових вкладень, відстежити його все-таки можна.

Так, наприклад, гарантії можуть надати різні детективні агентства, які також пропонують послуги по злому і роздруківці чужих СМС, а також деталізації викликів. Ну, гарантії - це відносно, настільки, наскільки можна отримати гарантії щодо виконання такої "небезпечної" і нелегальної справи, яка, як відомо, карається законом і тягне за собою кримінальну відповідальність.

У таких агенціях послугу деталізації або роздруківки SMS надають "свої люди", які працюють в "потрібних" місцях, це можуть бути працівники операторного центру, що мають прямий доступ до сервера, на якому зберігаються всі СМС-повідомлення, або співробітники правоохоронних органів, що володіють повноваженнями подачі запиту на роздруківку чужих СМС. Вартість даної послуги – біля десяти тисяч гривень за роздруківку SMS за один день.

Набагато дешевше, ніж роздруківка SMS, Вам обійдеться замовлення деталізації дзвінків і СМС. За деталізації дзвінків і СМС Ви можете визначити, на які номери телефонів і в який час дзвонив абонент, на які номери телефонів були відправлені СМС, а також, з якого номеру абоненту надходили дзвінки та СМС-повідомлення за вибраний Вами період часу. Однак, якщо принципове значення має саме зміст чужих СМС-повідомлень, то деталізація дзвінків та СМС, на жаль, Вам у цьому не допоможе.

Так що ж робити, якщо, наприклад, Ваш син почав спілкуватися з групою "неповнолітніх злочинців", і у вас є побоювання, що тут можуть бути замішані наркотики. Як отримати доступ до його СМС-повідомлень, якщо він відразу видаляє всі СМС-повідомлення з телефону, а заплатити чималу суму за послуги агентства з роздруківці СМС Ви не в змозі?

Альтернатива роздруківки (злому) СМС - програма прослуховування стільникових телефонів, яка встановлюється на Ваш телефон і дозволяє відстежувати всі вхідні та вихідні з цільового телефону дзвінки та СМС-повідомлення. Встановлена на телефон програма відправляє копії всіх вхідних і вихідних СМС-повідомлень на сервер, маючи доступ до якого, Ви в будь-який час зможете відстежити, куди і з ким проти ночі вирушив Ваш син, а наявна в програмі функція прослуховування розмов дозволить упевнитися в тому , що не дарма Ви його сьогодні нікуди не відпустили.


Бердичівський анекдот:


Грузин выходит с поезда и говорит:
- Тоскачь, тоскачь.
Выбегает один, и говорит:
- Я не тоскачь, а носильшик!
Грузин:
- Тогда изнасилуй эти два чемодана.


чужі есемес

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!