Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » З Житомирщини до Києва з наркотиками та зброєю.
 
16-11-2009, 00:12  Кримінал

З Житомирщини до Києва з наркотиками та зброєю.

 
'З


Відділ міліції по боротьбі з наркотиками Святошинського району міста Київ перекрив міжрегіональний канал надходження до Києва наркотичної речовини. Вилучено дві тисячі мілілітрів ацетильованого опію.




Як повідомляє Юлія Шевчук, помічник начальника Святошинського РУ по зв'язках з громадськістю і ЗМІ, правоохоронці отримали інформацію щодо мешканця Святошинського району, який займався перевезення значних партій наркотиків з Житомирської області до Києва.

Стало відомо, що наркобізнесмен, крім опію, мав при собі гранату РГД-5 та 6 патронів до пістолета ТТ.

Як з'ясувалося згодом, 28-річний безробітній киянин систематично займався переправленням опію в столицю. Затриманий своєї провини не визнавав, переконував, що давно вже "встав на шлях істинний", хоча і є наркозалежним вже п'ять років, останнім часом нібито збирав медичні довідки, щоб піти на лікування за допомогою метадонової системи. Але у співробітників міліції є достатньо доказів його кримінальної діяльності.



Зараз встановлюються джерела надходження наркотиків і зброї. За таку кількість опію, якби вона потрапила в підпільну торговельну мережу, відважний "трансфернік" виручив би чималу суму - близько 10 тисяч гривень. Але не склалося. Зараз ініціатор нелегального бізнесу перебуває в ізоляторі тимчасового утримання, в очікуванні вироку суду.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!