Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Міліція Житомира ловить повій і продавців порнографічних фільмів!!!
 
Голосування   Ваш прогноз!
 
Коли закінчиться світова фінансова криза?
Всього проголосувало: 1

 
20-11-2009, 22:56  Кримінал

Міліція Житомира ловить повій і продавців порнографічних фільмів!!!

 
'МіліціяНа території Житомирської області тривають оперативно-профілактичні заходи щодо протидії розповсюдженню порнографічної продукції, виявлення та припинення фактів вуличної проституції.

Як повідомили в прес-службі МВС, у Житомирі ретельно перевіряються нічні розважальні заклади, готелі, ресторани, бари, пункти продажу та прокату відеопродукції, місця роздрібної торгівлі аудіовізуальними творами на ринках та інших багатолюдних місцях.

Щодо останніх заходи проводилися з особливою ретельністю, оскільки продавці «полунички» не завжди усвідомлюють, що їх ексклюзивні «пропозиції» оцінені і адміністративним, і кримінальним кодексами України як діяння, що мають покарання.

Лише протягом цього періоду з незаконного обігу вилучено понад 40 порнографічних творів і фільмів, що пропагують культ насильства і жорстокості. 'МіліціяДо адміністративної відповідальності за незаконне розповсюдження примірників аудіовізуальних творів та порушення правил торгівлі на ринках залучено 23 людини.

Загалом вилучено контрафактної продукції на загальну суму понад 6 тисяч гривень. За трьома фактами реалізації продукції незаконного характеру вже порушені кримінальні справи за ст. 300 (Ввезення, виготовлення або розповсюдження творів, що пропагують культ насильства і жорстокості) і ст. 301 (Ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів). Ще у 6 випадках в даний час проводяться мистецтвознавчі дослідження, за результатами яких буде прийматися відповідне рішення.

Так, житель одного з міст Житомирської області організував роботу декількох пунктів продажів відеопродукції, серед якої були і твори порнографічного змісту. Зазвичай такий товар продавали тільки постійним клієнтам за спеціальну ціну - від 40 до 200 гривень залежно від змісту і якості. Для порівняння, звичайний контрафактний диск коштує від 10 до 40 гривень. 'МіліціяНа місцях реалізації, як правило, зберігалося 2-3 диска або відеокасет з «полуничкою». У разі потреби поповнення або оновлення відеотеки, власник пунктів привозив спецзамовлення, виготовлене в домашніх умовах за допомогою комп'ютерної техніки та мережі Інтернет. Тому, за місцем його проживання, оперативники вилучили і засоби виробництва, і кінцевий продукт.

Як показує практика, найчастіше така продукція реалізується на ринках, в місцях продажу або прокату відео та в комп'ютерних клубах за чітко налагодженою схемою збуту.

Крім того, під час оперативно-профілактичних заходів, до адміністративної відповідальності було залучено ще 43 людини за заняття проституцією.


Бердичівський анекдот:


Приходит студент на экзамен по асимптотическим методам в прикладной математике. Тянет билет. Профессор спрашивает:
- Признавайтесь - на какую оценку рассчитываете?
- На "отлично", - отчеканил студент.
- С чего бы это? - оживился профессор, предвкушая розыск и конфискацию хитроумно запрятанных шпаргалок.
- Я, видите ли, все знаю...
- ??!
- ...а чего не знаю - выведу.
- Ах, так! Тогда выведете формулу... э-э... бороды.
- Асимптоматика здесь довольно проста, - с ходу приступил к объяснению студент. - Представим бороду в виде предела суммы непрерывных функций роста волос. Можно априори утверждать, исходя из чисто физических соображений, что функция бороды будет непрерывна и ограничена, хотя, впрочем, нетрудно провести и подробный анализ ее свойств. Следовательно, позволительно выделить две подпоследовательности функций роста волос и представить исследуемую функцию в виде суммы их пределов. Получаем: борода = бор + ода. Рассмотрим первую составляющую. Нильс Бор (не в честь ли его она названа?) показал, что в принципе эта функция во всех точках совпадает с функцией леса. Что же касается второй - оды, то ее можно представить в виде обобщенной функции стиха: борода = бор + ода = лес + стих. В свою очередь, сумма последних двух функций по сути описывает физическую модель безветрия, разложение для которой имеется в приложении 2 к учебнику по функциональному анализу Колмогорова. Применяя простейшие алгебраические преобразования и помня о физическом смысле аргументов нашей исходной функции, окончательно получаем: борода = лес + стих = безветрие = безве + 3е = -ве + 3е = 3е - ве = е*(3-в), где е - основание натурального логарифма, в - коэффициент волосатости.
Студенческая хроника умалчивает, удалось ли профессору противопоставить этим построениям равноценные контраргументы...

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!