Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » ВИБУХ у Житомирі!!!
 
Голосування   Скоро Новий рік!
 
Скільки Ви витратите на святкування Нового 2010 року?
Всього проголосувало: 2

 
23-11-2009, 19:11  Кримінал

ВИБУХ у Житомирі!!!

 
Вчора, 22 листопада, невідомі хотіли підірвати у власному позашляховику депутата Житомирської міської ради від СПУ Анатолія Бенівського.
Потерпілий особисто заявив про скоєний на нього замах.


'ВИБУХЗа словами депутата, увечері 22 листопада близько 18.10 після закінчення роботи він вийшов з офісу підприємства «Ремпобуттехніка» (комунальне підприємство Житомирської обласної ради), де він працює керівником.

«Я побачив, що у вікнах 1 і 2 поверхів горить світло і вийшов, щоб запитати в охоронця, хто ще залишився в офісі, в цей момент пролунав вибух, я почув характерний звук. Машина зайнялася як свічка, очевидці викликали пожежників і міліцію. Рятувальники приїхали хвилин через 5, і машина була евакуйована. Я дивом залишився живим, оскільки вийшов на хвилинку з машини», - сказав Бенівський.

"Мою машину довго гасили пожежники, все зафіксовано рятувальниками та співробітниками ДАІ, мені просто пощастило. Є свідки, які бачили, як невідомі підкладали вибухівку під мою машину", - стверджує Анатолій.

Цю подію Бенівський пов’язує зі своєю депутатською та професійною діяльністю, оскільки, за його словами, неодноразово виступав проти рейдерського захоплення свого підприємства і проти виділення землі в Житомирі під так звані сінокоси. "На моє підприємство рік тому було скоєно рейдерський напад, а сам я з жорсткою критикою виступав на останніх сесіях Житомирської міської ради проти незаконної приватизації землі в межах міста", - сказав потерпілий.

Бенівський також повідомив, що він ще не звертався із заявою до міліції, машина знаходиться на майданчику біля Королівського райвідділу міліції, з нею працювали експерти.

Депутат також стверджує, що співробітники міліції намагаються представити подію як наслідок технічної несправності, але машина «Судзукі» (невеликий джип) куплена в 2008 році, вона практично нова і нещодавно пройшла техогляд.

До того ж Бенівський стверджує, що вибух стався при вимкненому двигуні, тому технічні несправності виключені.

'ВИБУХЯк повідомив потерпілий - це не перший випадок вибуху його машини. У 2003 році його машина спалахнула в центрі Житомира за нез’ясованих обставин. Тоді Бенівський, за його словами, перебував у жорсткій опозиції до мера Буравкова.

Прес-служба УМВС обіцяла журналістам найближчим часом надати інформацію про цей інцидент.

ДОВІДКА: Бенівскій Анатолій Вікторович, 1961 року народження, член Соціалістичної партії України, освіта вища, приватний підприємець, проживає в місті Житомирі. Виконуючий обов’язки директора комунального підприємства Завод «Ремпобуттехніка» Житомирської обласної ради.


Бердичівський анекдот:


3 Мальчика пришли в лавку за сладостями. Естественно, встали в очередь. Хозяин спрашивает первого:
- Тебе чего?
- 10 синих леденцов.
Хозяин спускается в подвал, приставляет там лестницу, лезет на верхнюю полку, достает коробку с синими леденцами, открывает, отсыпает десять, закрывает коробку, задвигает ее, убирает лестницу, вылезает из подвала и закрывает его. Потом дает 1-му мальчику 10 синих леденцов, спрашивает второго:
- Тебе чего?
- 10 синих леденцов.
Хозяин опять лезет в подвал и процедура повторяется, только теперь он ничего не убирает. Обслужив второго мальчика, спрашивает у третьего:
- Тебе тоже 10 синих леденцов?
- Нет.
Успокоенный хозяин лезет в подвал, все убирает, задвигает и т.д. Наконец, возвращается и выслушает мальчика.
- Мне 5 синих леденцов!

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!