Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирі два підлітки викрали чотири автомобіля "Жигулі" для розваги.
 
25-11-2009, 22:28  Кримінал

У Житомирі два підлітки викрали чотири автомобіля "Жигулі" для розваги.

 
'У


Кілька днів співробітники ДАІ працювали в посиленому режимі, адже за невеликий проміжок часу в Житомирі викрали чотири авто.

Перші три викрадені автомобіля злочинці покатавшись кидали, тому правоохоронці підозрювали, що злочинцями є хлопці, яким потрібен лише адреналін.

Для того, щоб зловити злочинців, місто Житомир посилено патрулювали співробітники Державтоінспекції, майже тиждень влаштовували нічні засідки. Однак, допомогло затримати викрадачів звичайне порушення правил, яке зафіксували правоохоронці. На їхню вимогу зупинитися водій третьої моделі Жигулів, лише додав швидкості.

- Під час переслідування авто водій скоїв наїзд на дерево. Водій і пасажири побігли, ми їх затримали, - розповідає Юрій Кучер, інспектор ДПС ДАІ в Житомирській області.

Виявилося що, викрадачами були сімнадцятирічні і вісімнадцятирічні підлітки, і за їхніми словами "з нормальних і благополучних сімей".

Причиною викрадень автівок хлопці називають бажання екстриму й просто безкоштовно покататися, але спробувавши раз захотілося другий і третій раз. А ось розібрати автомобіль на запчастини і продати намірів не мали. Заробити грошей хотіли лише за допомогою акумуляторних батарей, які встигли зняти з викрадених автомобілів.

- Цілі продати авто не було - ні; просто хотіли покататися - так, для чого знімали акумулятори - хотіли заробити і здати їх на металобрухт, - розповіли в міліції підлітки.

Хлопці кажуть, у своїх викраданнях вибирали автомобілі вітчизняного виробництва, адже за їхніми словами саме до Жигулів легше підібрати ключі, або ж просто використовувати викрутку.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!