Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Прокуратура завершила розслідування подвійного вбивства в Житомирі
 
23-09-2009, 14:06  Кримінал

Прокуратура завершила розслідування подвійного вбивства в Житомирі

 
'Прокуратура

Житомирська обласна прокуратура завершила розслідування резонансного подвійного вбивства, яке було здійснено 9-го травня 2009 року в Житомирі. Про це повідомили в прес-службі прокуратури.

Нагадаємо, тоді був убитий чоловік і його несовершеннолетня дочка. Зловмисник зробив розбійний напад з метою пограбування.

В результаті здійснення вбивства нападаючий оволодів грошовими заощадженнями і майном на загальну суму більше напівмільйона гривень - повідомила начальник відділу прокуратури області Тетяна Магалецька.

За скоєння подібного злочину законодавство передбачає довічний висновок або позбавлення волі на 15 років. Матеріали слідства вже передані до суду.


Нагадаємо, подвійне вбивство було здійснене посеред білого дня. Родичі знайшли в гаражі тіла чоловіка і його 16-річної приймальної дочки з численними ножовими пораненнями. Вночі варта порядку затримала підозрюваного - 35-річного, раніше судимого безробітного. У міліції повідомили, що він знав убитого і мав з ним ділові відношення.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!