Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » П'яний злодій заснув на місці злочину
 
7-11-2012, 20:52  Кримінал

П'яний злодій заснув на місці злочину

 
У Коростені 32-річний п'яний квартирний злодій заснув просто на місці злочину.

Днями, коростенський суд виніс вирок жителю Коростеня, який обвинувачувався у скоєнні квартирної крадіжки.

В ході розслідування було встановлено, що за квартирою обвинувачений спостерігав на протязі певного часу. Подружня пара тільки що придбала це житло і в даний час активно перевозили речі і в той же час готувалися до ремонту - закуповували необхідні матеріали.

Вивчивши приблизний розпорядок, коли господарі бували в квартирі, чоловік, обравши зручний час і день, поліз в чужий будинок. Старі вхідні двері, які власники ще не встигли замінити на нові, просто вибив, а, потрапивши всередину, дуже зрадів, переконавшись, що красти є що.

Ймовірно, саме через цю радость чоловік і розпив сам з собою прихоплену пляшку горілки. Після такої трапези навіть приліг відпочити і деякий час проспав у чужому будинку.

'П039;яний


Згодом, оговтавшись, став краще придивлятися до квартири і виявив ручний візок, на який навантажив чуже добро і вивіз із оселі. У хід пішли нові шпалери, клей, доріжки, металеві речі, словом, все, що потрапляло в поле зору і що згодом можна було перепродати. У квартиру повертався тричі, настільки захопився процесом крадіжки.

Коли ж в будинок прийшли господарі, то замість власного майна знайшли забуті речі злодія. Отямившись від побаченого, вони відразу зателефонували в місцевий міськвідділ міліції і повідомили про крадіжку.

Як розповів начальник слідчого відділення Коростенської МВ УМВС України в Житомирській області В'ячеслав Воропаєв, за даним фактом було порушено кримінальну справу за ч. 3. ст. 185 (Крадіжка, поєднана з проникненням у житло) Кримінального кодексу України.

А встановили особу злодія оперативники карного розшуку, які й затримали підозрюваного через деякий час під час спроби продати окремі викрадені речі.

В ході судового розгляду справи вина обвинуваченого була повністю доведена та й їм самим визнана. А, отже, покарання обрано відповідне - позбавлення волі строком на 4 роки.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!