Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У житомирській лікарні помер жорстоко побитий вітчимом 6-річний хлопчик
 
9-11-2012, 18:35  Кримінал

У житомирській лікарні помер жорстоко побитий вітчимом 6-річний хлопчик

 
9 листопада близько 16.00 в Житомирській обласній дитячій лікарні помер 6-річний хлопчик, жорстоко побитий вітчимом.

'У


Про це повідомили в прес-службі УМВС України в Житомирській області.

«За фактом побиття дитини було порушено кримінальну справу за ч.1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України, але після смерті малюка воно, швидше за все, буде перекваліфікована за ч.2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого). Співмешканцю матері померлого хлопчика загрожує позбавлення волі на термін від 7 до 10 років », - сказала керівник прес-служби УМВС Алла Ващенко.

Нагадаємо, що дитина була доставлена в приймальне відділення лікарні увечері 6 листопада з численними важкими травмами. Майже три доби лікарі боролися за життя малюка, який був без свідомості.

Експертиза встановила, що били хлопчика неодноразово. За словами медиків, крім важкої травми голови, все тіло дитини було в синцях, а передні зуби - вибиті.

Як повідомляв, підозрюваний, 31-річний раніше судимий місцевий житель, був затриманий співробітниками міліції в той час, коли пакував речі і збирався виїхати за межі м. Житомира. Чоловік визнав свою провину і пояснив, що причиною побиття стало те, що малюк його не слухався.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!