Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирській області затримано трьох розбійників, які напали на 76-річну бабусю
 
25-11-2012, 18:40  Кримінал

У Житомирській області затримано трьох розбійників, які напали на 76-річну бабусю

 
У Коростенському районі Житомирської області працівники міліції затримали хлопців, які вчинили розбійний напад на 76-річну пенсіонерку.

'У


Про це повідомили в Коростенському міськвідділі УМВС України в Житомирській області.

Повідомлення про розбійний напад на літню жінку надійшло в Коростенський міськвідділ міліції в середині листопада. У будинок 76-річної пенсіонерки посеред ночі увірвалися троє хлопців, які, погрожуючи господарці, силою змусили віддати її всі заощадження - близько тисячі гривень. Через кілька днів співробітники міліції знайшли і затримали нападників.

«Розбивши віконне скло у веранді будинку мешканки с. Мойсеєвки Коростенського району, троє хлопців пізньої ночі увірвалися до самотньої пенсіонерки. Нападники спочатку відкрили замок, а потім, зламавши внутрішню засувку, зайшли в будинок. Жінка на той час вже давно відпочивала, але почувши дзвін розбитого скла і шум прокинулася і вийшла на веранду, де побачила трьох невідомих. Хлопці стали світити ліхтариком в обличчя старенької, щоб вона не розгледіла і не запам'ятала їх. Нападники, штовхаючи і погрожуючи ножем, почали вимагати у пенсіонерки гроші. Старенька не на жарт злякалася і віддала все, що у неї було. Здобиччю розбійників стали майже 1100 гривень, забравши які, невідомі покинули будинок », - розповіла співробітник прес-служби Коростенського міськвідділу Лілія Ганська.

Вранці до міліції зателефонувала сусідка бабусі, якій старенька розповіла про те, що трапилося з нею вночі. Працівники міліції на місці події з'ясували всі обставини і вилучили ряд речових доказів. Після цього почалася робота по встановленню особистостей нічних розбійників.

Було встановлено, що даний злочин скоїла троє хлопців, двоє з яких вже притягалися до кримінальної відповідальності. Одному з них 23 роки, а двом іншим - по 25.

Як повідомив заступник начальника Коростенського міськвідділу Олександр Рибаченко, за даним фактом порушено кримінальну справу за ч.3 ст. 187 (Розбій, поєднаний з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище) Кримінального кодексу України.

Підозрюваним загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 7 до 12 років з конфіскацією майна.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!