Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Житомирська прокуратура відмовилася порушувати справу проти міліціонерів, що побили на допиті свідка
 
26-11-2012, 21:08  Кримінал

Житомирська прокуратура відмовилася порушувати справу проти міліціонерів, що побили на допиті свідка

 
Житомирська районна прокуратура відмовила в порушенні кримінальної справи стосовно співробітників Житомирського райвідділу міліції через відсутність у їхніх діях складу злочину.

'Житомирська


Про це повідомила Валентина Сич, мати хлопця, якого госпіталізували після допиту в райвідділі міліції 4 листопада.

Нагадаємо, 3 листопада Олександр Купчинський давав свідчення у справі крадіжки з будинку його знайомого. Купчинський стверджує, що його побили міліціонери, а саме нанесли йому важкі травми - перелом носа, забій грудей, струс мозку.

Хлопець звернувся зі скаргою до Житомирської районної прокуратури з вимогою покарати злочинців, які його побили.

- 23 числа прийшла відповідь з прокуратури, що міліціонери, причетні до побиття мого сина, не будуть нести відповідальність за цей злочин. Шокована - це нічого не сказати. Вони гірше бандитів! - Обурюється мама Олександра.


Мати побитого має намір звернутися до Генеральної прокуратуру України, але все одно не вірить, що закон буде на їхньому боці.

- Я знаю, що Генеральна прокуратура знову направить наші скарги в цю районну прокуратуру і буде те ж саме. До того, як мені прийшла ця відповідь, мені подзвонили з прокуратури і попередили, що відповідь буде невтішною. Мовляв, може щось зміниться після результатів судмедекспертизи, - каже Валентина Сич.

Якщо міліціонерів не покарає українське правосуддя, Сич і її син мають намір звертатися до Європейського суду з прав людини.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!