Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирі затримали студента, який купував наркотики через інтернет
 
4-12-2012, 23:10  Кримінал

У Житомирі затримали студента, який купував наркотики через інтернет

 
У Житомирі в нічному клубі, співробітники ВБНОН затримали студента з амфетаміном.

'У


Як стало відомо, в одному з розважальних центрів міста Житомира співробітники відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків ВБНОН затримали 17-річного хлопця, який прийшов до закладу з наркотиками в кишені.

Особливо небезпечну психотропний засіб амфетамін оперативники міліції виявили у хлопця під час поверхневого огляду в присутності свідків. У паперовому згортку, вилученому в нього, знаходився порошок білого кольору. Відповідні висновки зробили експерти - амфетамін вагою близько 1 грама.

Як з'ясувалося, хлопець є студентом одного з навчальних закладів м.Житомир. У нічний клуб прийшов, щоб зустрітися зі знайомим і розважитися. А наркотики, очевидно, прихопив для гарного настрою.

Співробітники міліції вже почали перевіряти версію студента про походження психотропів. За його словами, він вперше придбав цей засіб через Інтернет. Раніше, правда, вже таким чином отримував рослинні наркотики. Сплативши певну суму через мобільний рахунок телефону, отримав повідомлення про місцезнаходження наркотиків.

Як повідомив начальник ВБНОН УМВС України в Житомирській області Андрій Струпінский, досудове розслідування за даним фактом триває. Хлопцеві в разі доведення його провини загрожує покарання у вигляді обмеження або позбавлення волі на строк до 3 років.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!