Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Житомирський облавтодор незаконно закупив технічну сіль - прокуратура
 
9-01-2013, 21:49  Кримінал

Житомирський облавтодор незаконно закупив технічну сіль - прокуратура

 
Прокуратура Житомирської області стверджує що ДП "Житомирський облавтодор» незаконно купував технічну сіль.

'Житомирський



Вчора 8 січня, прокуратура Житомирської області зареєструвала кримінальне провадження за частиною 2 ст. 364 (зловживання службовим становищем) Кримінального кодексу України у сфері автодорожнього комплексу.

Як стало відомо, облавтодор при закупівлі технічної солі та продуктів нафтопереробки неправомірно визначив переможцями торгів два приватних підприємства ТОВ «Олімп» і ТОВ «Бюро Ейнштейн».

У прокуратурі стверджують, що такі порушення чинного законодавства про державні закупівлі заподіяли збитків на загальну суму майже 660 тис. грн.

Також встановлено, що при порушенні Господарського та Цивільного кодексів України, в облавтодорі не провели вчасно позовну роботу по 46 дебіторам, чим завдано матеріальний збиток державному підприємству на суму майже 1,6 млн грн.

Нагадаємо, раніше було встановлено, що підприємство «Житомирський облавтодор» незаконно придбало у приватних підприємств товарно-матеріальні цінності на загальну суму понад 15,1 млн. грн. Такі дії завдали підприємству матеріальної шкоди на загальну суму 2,7 млн грн.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!