Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Тюремний охоронець продавав наркотики засудженим
 
8-12-2013, 09:09  Кримінал

Тюремний охоронець продавав наркотики засудженим

 
На Житомирщині викрили тюремника який продавав наркотики засудженим.
Тюремний охоронець продавав наркотики засудженим

27 - річний інспектор відділу охорони , який мав безперешкодний доступ до засуджених , промишляв продажем укладеним наркотиків. За один пакетик канабісу інспектору платили 200 гривень. Реалізація наркотиків здійснювалася три рази на тиждень.

- Співробітника виправної установи спіймали на місці злочину - під час чергової спроби пронести сім пакетів з каннабісом , - повідомили в прес -службі УСБУ в Житомирській області. - Під час обшуку в його квартирі виявлено та вилучено записи про замовлення і доставках засудженим наркотичного зілля . Встановлено також постачальник наркотиків.

Працівникові виправної установи оголошено про підозру у вчиненні кримінального злочину крит лассити, передбаченого ст. 364 (зловживання владою або службовим становищем) та ст. 307 (незаконне виробництво , виготовлення, придбання , зберігання, перевезення , пересилання чи збут наркотичних засобів , психотропних речовин або їх аналогів).

Затриманий перебуває в ізоляторі тимчасового утримання Управління МВС України в Житомирській області.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!